ВУЛИЧНА АКЦІЯ У КИЄВІ ,27 квітня, 10.00 ЗАБОРОНИТИ ПРОПАГАНДУ ГОМОСЕКСУАЛІЗМУ!

23 квітня 2012, 18:51
Власник сторінки
Председатель общественного совета при городском исполкоме и руководитель организации "За здоровый образ жизни"
0
586
ВУЛИЧНА  АКЦІЯ У КИЄВІ ,27 квітня, 10.00 ЗАБОРОНИТИ ПРОПАГАНДУ ГОМОСЕКСУАЛІЗМУ!

Запрошуємо всіх батьків в кого є діти,всіх віруючих християн різних конфесій, всі громадські організації НА ЗАХИСТ НАШИХ ДІТЕЙ І ОНУКІВ ЯКИМ ЗАГРОЖУЄ НЕБЕСПЕКА ГОМОСЕКСУАЛІЗМА .

У п'ятницю, 27 квітня, о 10.00 у Києві почнеться вулична акція коаліція громадських організацій з вимогою заборонити пропаганду гомосексуалізму в Україні. Учасники акції висувають дві головні вимоги до органів державної влади:

1)     не допустити проведення запланованого гей-параду та інших подібних
заходів
у Києві та Україні;


2)    ухвалити законопроект 8711 про заборону пропаганди гомосексуалізму
в
Україні.

Початок акції о 10.00 біля Адміністрації Президента України по вул. Банкова, 11 (з боку Інституцької).  


Далі колона вирушить до Київської міської державної адміністрації на вул. Крещатик, 36.


Запрошуємо усіх батьків , громадські організації , християн та усіх

небайдужих людей до участі у вуличній  акції на захист традиційних сімейних

цінностей!

"Ми здорові українці хочемо бачитиУкраїну сильноюздоровою і розвиненоюМи не хочемозагрузнути в болоті розпустинаркотизаціїпедофіліїМи проти одностатевих шлюбів - бо вони не дають потомства. Бог створив людей для продовження роду людського, а не для культивації збочених мастурбаційних - ананістичнихгомо-педофілічного форм задоволення своїх потреб.Ми проти гейпарадівМи не хочемо, щоб наші діти дивилися на цю нечисть і вчилися у них і потім виховували подібних . Давайте проводити паради чистих здорових відносин між чоловіком і жінкою і прославляти дитину - як результат їх спільної праці і любові.А всю блакитнунаркотичну цвіль треба видаляти з чистогопокине спотвореного проказою нашої України .Піднімайтесь, хто щевірить в сімейні цінностілюбов між чоловіком і жінкою і хто хоче мати своїх дітейбачити своїх онуків і правнуків від яких ви отримаєте велику подяку за порятунок їх від гомодиктатури та содомської розпустиНЕ ДАМО ЗҐВАЛТУВАТИ НАШЕПОКОЛІННЯ І НАШУ КРАЇНУ".


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: акція протесту
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.