Крим, Карпати, Москалі.

01 травня 2012, 20:33
Власник сторінки
0
526

Пішли всі на.....

Крим - був, є і буде українською територією, нашим кусочком свідомості, нації. Вчіть історію, сидіть в архівах, згадуйте часи ссср, згадуйте сталіна, петрова, тьотю галю, але Крим наша земля. Моя земля, земля моїх друзів, сусідів, всіх нас. Крим не належить татарам, русскім, червоним, синім, фіолетовим, Крим - це Україна. Так само Україною є Донетчина, Харківщина чи Львівщина. А всі хто вважає, думає, або йому приснилось щось інакше, це або обмежені створіння, яким немає чого робити, окрім того, що проходити з своєї диб*льної роботи і с*рати в коментарях, або просто малограмотні люди, яким за союзу дали безплатно квартиру, куди тепер їм вдалося підключити інтернет.
Карпати, Карпати, а вам завидно? Завидно, що жителі Карпат прагнуть жити краще, чи то, що у Львові туристичний бум. Вам завидно? Так робіть це в своїх убогих халупах, "пасьолках і гарадах." Зробіть в Харцизьку чи Алчевську  туристичну Мекку. Дивуюсь, як багато розвелось людей, які нічого не можуть, не вміють і навіть не думають змінити в собі, в своєму житті. Чому в нас така обмежена зона комфорту. Але, коли когось обі*рати, так всі зразу біжать, цілими грядками, табунами.  Допомогти ніхто не може, а підштовхнути можуть всі.
Я не люблю москалів, це обмежені, зарозумілі, хворі люди. Але, я поважаю росіян, людей, які думають, аналізують і прагнуть жити краще, гарніше, щасливіше. Для мене москаль і росіянин - дві різні нації.

P.S. Поменше крику, таваріщі.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.