ЧорКом закликає міліціонерів не бути “шестьорками” (фото)

02 травня 2012, 11:34
Власник сторінки
журналіст
0
573

Тут читати про нову акцію проведену Чорним Комітетом.

Нещодавно на райвідділках та дільничих пунктах таких міст, як Київ, Харків, Львів, Суми та Одеса з'явилися листівки на яких містився заклик до українських міліціонерів, аби ті не були "шестьорками" режиму.



Акцію провели активісти Чорного Комітету. Таким чином вони вирішили звернутись до всіх працівників міліції із закликом не бути прислугою режиму. "Треба пам'ятати, що джерелом влади є народ. І з часом цей народ пригадає всі злочини, які проти нього чинились", - кажуть чоркомівці.

Також зазначають, що для цієї ініціативи було декілька причин. "Кожного дня ми чуємо страшні новини про чергові жертви міліцейського свавілля. Побиття, катування, погрози вже стали буденним явищем життя українських правоохоронців. Чого тільки варті яскраві факти свавілля щодо молодого подружжя Розмаїтих в Сумах, смерті Ігора Індила в Шевченківському РУВС м. Києва, Геннадія Конопльова в Донецьку, Романа Рубана в Лук'янівському СІЗО. І це лише ті факти, які набули публічного розголосу в суспільстві. Більшість подібних випадків залишаються таємницею для громадськості", - каже один з активістів.

Фактично, міліція перетворилася на каральний орган режиму. Працівники правоохоронних органів стабільно перешкоджають проведенню більшості мирних зібрань. Негребують цього робити і під виглядом "цивільних" осіб.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: акція,менти,ЧорКом
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.