Державне регулювання

05 травня 2012, 14:07
Власник сторінки
Студент
0
391
Державне регулювання

Для тих хто хоче знати майбутнє України

 Загалом поняття державного регулювання, визначається, як сукупність методів з допомогою яких відбувається узгодженість процесу з певною епістемічною парадигмою – моделлю, зразком, що відображає цінності та переконання політичної діяльності. 

Така політична (державна або державотворча) діяльність спрямоване на реалізацію та оптимальне узгодження інтересів суб'єктів господарювання і споживачів, різних суспільних верств та населення в цілому, що проявляється у появі відповідних нормативно-правових актів, ціллю яких є приведення суспільних відносин до закономірного, передбачуваного та контрольованого порядку – з однієї сторони і забезпечення організації – з іншої сторони. 

Формування моделі яка є метою здійснення регулювання та констатації  узгоджених суспільних інтересів, відповідно до законодавства, відбувається шляхом визначення засад внутрішньої і зовнішньої політики, у прогнозах і програмах економічного і соціального розвитку України та окремих її регіонів, програмах діяльності Кабінету Міністрів України, цільових програмах економічного, науково-технічного і соціального розвитку, а також відповідних законодавчих актах. На даний момент прийнята «ДЕРЖАВНА ПРОГРАМА ЕКОНОМІЧНОГО І СОЦІАЛЬНОГО РОЗВИТКУ УКРАЇНИ НА 2012 РІК ТА ОСНОВНІ НАПРЯМИ РОЗВИТКУ НА 2013 І 2014 РОКИ»-основна форма державного планування,  та Закон України «Про засади внутрішньої і зовнішньої політики». 

В основу Державної програми покладені ключові положення передвиборчої Програми Президента України В. Ф. Януковича “Україна — для людей”, Програми економічних реформ на 2010–2014 роки “Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава”, щорічного Послання Президента України до Верховної Ради України “Модернізація України – наш стратегічний вибір”, Закону України “Про засади внутрішньої і зовнішньої політики”

Як очікувалось дана програма,- тупо гавно гавнюче. Якщо щось не зрозуміло з тексту - питайте. 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.