Теща О.Довгого - Ірина Горіна підкуповує виборців в 49-й школі Харкова (+ВІДЕО)

08 травня 2012, 03:11
Власник сторінки
Creator
0
760

Активістами Громадянського руху "Спільна Справа" в рамках моніторингу порушень на парламентських виборах 2012р. було виявлено факти підкупу виборців з використанням адмінресурсу в Харкові.

ВІДЕО факту роздачі особисто Народним депутатом Іриною Горіною продуктових пайків, за підтримки голови Фрунзенської РДА  - Тетяни Топчій, в середній школі №49 м.Харкова.

Так, 2-6го травня в школах Фрунзенського району м.Харкова активістами зафіксовано роздачу безкоштовних продуктових наборів виборцям, який здійснювався особисто народним депутатом Іриною Горіною (фракція Партії регіонів), яка має намір балотуватись по даному 172-му виборчому мажоритарному округу до Верховної Ради України.

  
НА ФОТО: Ірина Горіна власноручно роздає пайки ветеранам

на відео (4:30хв): Голова Фрунзенської РДА  м.Харкова Тетяна Топчій та Народний депутат Ірина Горіна агітують та роздають продуктові набори ветеранам ІІ Світової Віни з нагоди Дня Перемоги. 

   

на фото: Тетяна Топчій екс-начальник управління освіти, на сьогодні очолює Фрунзенську районну орг. Партії Регіонів та одночасно є Головою Фрунзенської районної Державної адміністрації в м.Харкові.

на фото: Старшокласники, яких напередодні примушували класні керівники до обходу ветеранів та пенсіонерів району з анкетами/заявами на отримання продуктових наборів, від неіснуючого БФ "Помоги Ближнему" від якого напередодні вже роздавали прод.пайки Народні депутати В.Писаренко, І.Бережна та Д.Святаш, за які діти отримували по 5,00грн. за підписану анкету, також особисто присутні на зустрічі/роздачі зазначених вище пайків від Ірини Горіної в приміщені школи №49

попередній матеріал з ФОТО ТУТ: [http://blogs.korrespondent.net/users/blog/indicatorua/a64365]

ДОЛУЧИТИСЬ ДО ГРОМАДЯНСЬКОГО МОНІТОРИНГУ "СПІЛЬНОЇ СПРАВИ" МОЖНА, ПРОСТО... НАДСИЛАЮЧИ НАМ НА е-mail: indicator.ua@gmail.com - ФОТО або ВІДЕО з ОПИСОМ ПРО ВІДЗНЯТУ ПОДІЮ, ЧАС ТА МІСЦЕ.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Янукович,Харків,Партія регіонів,Ірина Бережна,Громадянський рух,Програма Президента України Віктора Януковича "Укр,ВИБОРИ 2012,підкуп виборців,Олександр Фельдман,Ірина Горіна,Тетяна Топчій,моніторинг виборчої кампанії 2012 року,Генадій Кернес,Дмитро Шенцев,Валерій Писаренко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.