Заступник голови адміністрації президента»одружилася» зі своєю прес-секретаркою?

08 травня 2012, 10:25
Власник сторінки
0
601
Заступник голови адміністрації президента»одружилася» зі своєю прес-секретаркою?

Заступник голови адміністрації пРезидента України Ірина Акімова зіграла одностатеве «весілля» зі своєю прес-секретаркою Ларисою Доковою.

Церемонія відбулася після розкішного банкету на катері, що плаває по річці Амстел в центрі столиці Нідерландів. Після «весілля» «молодята»-лесбіянки на рожевому лімузині прибули в Гранд Готель, де і провели ніч удвох. Про це повідомляє Національне бюро розслідувань України


«Весілля принесло багато радості учасникам і, не приховую, приємний дохід для моєї фірми» — розповів керівник амстердамського шлюбного агенства Ганс Хофор.


Відповідаючи на питання, чи не вважає він поведінку українських чиновників-збоченців нескромним, Ганс Хофор заявив: «Давайте не рахувати гроші в чужих кишенях. Все-таки люди одружуються не кожен день, і заради цього не гріх розбити скарбничку. А взагалі, ваші Акімова та Докова дуже скромні люди. Несхоже, щоб вони рекламували своє весілля. У нас весілля знаменитостей заздалегідь анонсуються у світській хроніці, напередодні від репортерів відбою немає. Але з приводу цього заходу деякі журналісти звернулися за коментарем. Схоже, наречені вважають за краще не афішувати своє особисте життя, та і ваші мас-медіа зайняті чимось іншим. Напевно, цими вибухами в сміттєвих ящиках? Втім, весільний свято вашим леді-чиновникам вони не затьмарили

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.