Фельдман не втримався і підкупив ветеранів, вслід за Іриною Бережною! (+ФОТО)

10 травня 2012, 05:51
Власник сторінки
Creator
0
690
Фельдман не втримався і підкупив ветеранів, вслід за Іриною Бережною! (+ФОТО)

Ще один Харківський "регіонал" не встояв перед спокусою підкупити виборця та роздає в Харкові подачки ветеранам - продуктові набори з нагоди Дня Перемоги.

В рамках громадянського моніторингу підготовки до парламентських виборів 2012 року, Громадянським рухом "Спільна Справа" вкотре зафіксовано підкуп виборців у Харкові!

Олександр Фельдман не встояв перед спокусою підкупити виборця та роздавав в Харкові подачки ветеранам - продуктові набори з нагоди Дня Перемоги.
В продуктовий пайок, від О.Фельмана входило: кг. гречки, кг. цукру, пачка чаю чорного-байхового, 1літр соняшникової олії, цукерки "Корівка", згущене молоко та пачка печива, а на додачу листівка з привітанням до Дня Перемоги "Вместе Победим" з зображенням самого Фельдмана...


Як повідомлялося раніше, аналогічні продуктові набори напередодні 9го травня в Харкові роздавали нардепи-регіонали Ірина Бережна, Валерій Писаренко, Дмитро Святаш, Дмитро Шенцев... 



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.