Де покращення нашого життя вже сьогодні

10 травня 2012, 14:50
Власник сторінки
0
598

Вчора до мене як заступника голови інтернет молодіжного руху нова еліта звернулася група громадян. Їх обурило те що з 1 червня рішенням Верховної ради знову будуть підніматися ціни на комунальні. Як

Вчора до мене як заступника голови інтернет молодіжного руху  нова еліта звернулася група громадян. Їх обурило те що з 1 червня рішенням Верховної ради знову будуть підніматися ціни на комунальні. Як мені повідомили на гарячу воду на 40%. І тут мені якщо чесно то стало жаль того що я проживаю на території цієї держави. Мені стало жаль що через вибори пройшли люди які грабують народ. Оті соціальні добавки по 100грн пенсіонерам до пенсії, це пшик якщо підвищити комунальні тарифи. Тому сьогодні я звязався з головою МР НОВА ЕЛІТА і разом ми вирішили написати таке звернення до тих хто зараз працює у Києві (ВР, Адміністрація Президента). Шанований пане президенте не ви йшли на вибори і обіцяли покращення нашого життя вже сьогодні, де воно ви ж при владі вже більше 2 років, а ми бачимо лише покращення життя вас та вашого оточення, а при прийняті бюджету тотальну його централізацію, хоча якщо я не помиляюся коли ви були в опозиції то виступали за децентралізацію бюджету.
Шановні народні депутати від більшості яку нову країну ви будуєте. І чи накрали ви вже грошей з бюджету щоб нагодувати людей передвиборчою гречкою. Ви ж захочите щоб люди за вас знову проголосували. Як ви будете дивитися їм в очі. Також я хочу звернутися до опозиції що присутня в Верховній Зраді до вас МР НОВА ЕЛІТА має особливе звернення. Вас більше 151 депутата перестаньте займатися лише питанням Тимошенко і вийдіть з Верховної Зради, покажіть що ви насправді з народом. І що в Україні ще є опозиція. З повагою замісник голови інтернет молодіжного руху НОВА ЕЛІТА з питань економіки та фінансів Анатолій Іскра.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.