БАТЬКІВЩИНА: “плюралізм в одній голові”?

18 травня 2012, 19:16
Власник сторінки
Голова Всеукраїнської профспілки «Народна солідарність». Заступник голови Громадського об’єднання «Українська справа».
0
856
БАТЬКІВЩИНА: “плюралізм в одній голові”?

Бажання “захищати інтереси простих людей” просинається у членів нинішньої найбільшої опозиційної фракції ВИКЛЮЧНО коли вони – в опозиції…

Сьогодні “Міністр Опозицного Уряду України” Андрій Павловський опублікував у своєму блозі на порталі “Кореспондент” статтю “Трудовий кодекс рабства”, в якій цілком правдиво живопише жахіття підготованого “трудящими й роботодавцями” з Партії Регіонів проекту нового Трудового кодексу України, повністю технічного готового нині до прийняття Верховною Радою “у другому читанні та вцілому”.
 
Пікантність ситуації полягає, однак, в тому, що не далі як у травні 2008 року КОЛИ ПРЕМ’ЄР-МІНІСТРОМ УКРАЇНИ БУЛА нинішня “політв’язень №1” ЮЛІЯ ТИМОШЕНКО, переважна більшість членів парламентської фракції БЮТ, в тому числі пан Павловський, голосувала ЗА даний законопроект, який уже на той момент містив практично усі норми, котрі зараз Андрій Михайлович так принципово викриває. (Хто хоче перевірити особисто – “клікайте” тут.)
 
Не дай боже “Батьківщині” знову бути при владі: не лишиться тоді в на Печерських пагорбах жодного захисника народних інтересів?..
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: БЮТ,трудовий кодекс,опозиція,Трудовой кодекс,"Батьківщина",Павловський,ТКУ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.