Вшановуємо жертв депортації кримських татар

20 травня 2012, 05:30
Власник сторінки
лідер "Української громади Києва"
0
546

В 68-і роковини депортації кримських татар, Україна вшановує жертв тих незаконних і злочинних репресивних актів.

  

Співчуваю родинам,  постраждалим внаслідок жорстокого вигнання із Криму, і підтримую їх  у прагненні відновити свої права на своїй історичній Батьківщині, повернути свої землі, бо повернулися вони до себе додому.  

Адже кримські татари – корінний народ України, а саме – Криму, що протягом 45 років зазнавав поневірянь в далеких азійських країнах.

…Чомусь не дивує мене зовсім, що вчора не був присутній на жалобному  мітингу у Сімферополі  глава Радміну АРК Анатолій Могильов, а «раптово» захворів…..Чи не є  причиною хвороби його стаття в газеті "Кримська правда" від січня 2008 року, де він  назвав кримських татар поплічниками   Гітлера та  виправдав їхню депортацію з Криму у травні 1944 року, та зовсім «свіжа» заява про те, що за це сказане ним він вибачатися не збирається?

Нажаль, в нашій країні утисків зазнавали і зазнають саме етнічний і корінний народи – українці та кримські татари.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.