Пам`ятник для безпам`ятних.

21 травня 2012, 08:19
Власник сторінки
Блоггер. Общественный журналист.
0
485
Пам`ятник для безпам`ятних.

Недбалість нашої влади та цинізм зажерливих забудовників Київа - на фото обеліск пам`яті молодих киян-комсомольців, що загинули, захищаючи Київ від німецьких окупантів, біля автостанції "Дарниця".

Образлива недбалість нашої влади та цинізм зажерливих забудовників Київа - покинутий обеліск пам`яті молодих киян-комсомольців, що загинули, захищаючи Київ від німецьких окупантів. 

Вони загинули, намагаючись не допустити ворога в наш дім, намагаючись запобігти майбутнім трагедім та численним жертвам, та ворог підступно захопив нас з іншого боку. 
Ворогів тепер вдосталь серед начебто своїх.

Обеліск стоїть зараз, покинутий та заростаючий бур`яном, обставлений будівельними парканами в трьох сторін, на місті захопленої території, що мала б стати прекрасним Київським парком - другою половиною парку Кіото. 

Самотній та покинутий усіма обеліск зустрічає нас сумно біля пішохідного містка, що веде від автостанція "Дарниця" через лінію метро (між станціями "Чернігівська" та "Лісова") до парку Кіото.

Дикунство наших людей у тому, що ми вміємо, але не бачимо в тому потреби - прикрашати землю, на якій живемо. Бо ми самі, як той бур`ян - аби заполонити все, захаращити землю та висосати з неї усі соки. 
А після потім нехай хоч і повінь.

Якщо підняти архіви та генеральні плани по розвитку Києва, я переконаний, ми знайшли б там проекти створення і по праву руку від Броварського шосе на виїзді з міста другої частини парку Кіото. 

Напрям на Схід є вкрай символічним і міг би стати воротами на Схід для столиці України. Світ - зі Сходу!
Але зараз цей майданчик  захоплюють агресивні забудовники, а недолугі, короткозорі, але вкрай корисливі чиновники від міської влади продали це місто, вкравши його фактично у киян, та перепродавши не своє - на користь свої власним кишеням. Хіба таке - не злочин?! Злочин - сьогодні, а вдесятеро - перед нашим  дітьми.

Сьогодні парк Кіото, терміново відроджений та квітучий, дякуючи несподіванному візиту того року делегації з міста-побратима Кіото, вже є окупований веселими дітьми з молодими матусями, молоддю з найближчого  Університету та відпочиваючими пенсіонерами. 
А пустирі навпроти - досі забиті будівельними парканами та захаращені сміттям, затягуються поволі бур`яном. 

Кого треба запросити тепер у гості зі Сходу, щоб влада вимушено заворушилася та навела лад на землях Києва, якми  кияни доручили їм опікатися, а не красти та розродавати?! 



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: дети,коррупция,города,план,сквер,захват,застройка,киевляне,зеленая зона,развития,незаконная
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.