Вдаримо примусовим голосуванням по інтернет грамотності

26 травня 2012, 12:05
Власник сторінки
Адвокат, политолог
0
755
Вдаримо примусовим голосуванням по інтернет грамотності

Примусовим інтернет голосуванням за керівника Хмельницької обласної ради дана влада вчить працівників бюджетної сфери користуватися інтернетом

Керівники та представники районних адміністрацій змушують працівників бюджетної сфери - голосувати в інтернет голосуванні за члена Партії Регіонів, Голову Хмельницької обласної ради - Миколу Дерикота.
В Старокостянтинівський виборчий округ входять 5 районів - Старокостянтинів, Летичів, Деражня, Стара Синява, Віньківці.
Зокрема, один з наших колег з Летичіва повідомив, що "минулого тижня булі вказівки від районних адміністрацій керівникам бюджетних сфер освіти. охорони здоров'я и т.д. в приказовому порядку Своїм підлеглім брати участь в голосуванні у рамках проекту Незалежної бюро новин "Вибори-2012" з конкретною ссилку http://nbnews.com.ua/confirmcandidate/f7595a99333eaa3c84d062d8e9865c78/  на 191 округ обирати Миколу Дерикота.

У школах вчителям інформатики ставлять завдання створювати для всіх вчителів електронні адреси (які для голосування онлайн є обов'язковими), щоб ті могли проголосувати. 

Всі це відбувається під звіт."

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: фальсификации,Хмельницька область,ВИБОРИ 2012
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.