Збережемо традиційні сімейні цінності в Україні!

26 травня 2012, 18:36
Власник сторінки
Председатель общественного совета при городском исполкоме и руководитель организации "За здоровый образ жизни"
0
862
Збережемо традиційні сімейні цінності в Україні!

На хвилі криків про «захист прав жінок» група лобістів готується протягнути через парламент ряд гендерних законів. Феміністки сіють ворожнечу і відчуження між жінками і чоловіками, руйнуючи сім'ю.

В Україні активно впроваджується нова антисімейна соціальна технологія - створюється «гендерне» законодавство, мета якого посягнути на традиційні моральні та сімейні цінності. На хвилі криків про «захист прав жінок» група лобістів готується протягнути через парламент ряд гендерних законів. Феміністки сіють ворожнечу і відчуження між жінками і чоловіками, руйнують сім'ю, і лише після їх тривалої підготовки геї можуть зіграти свою партію, яка по своїй суті підриває фундамент морального здоров’я дітей, авторитет батьків та нищить інститут традиційної сім’ї. З юридичної точки зору дії органу державної влади - Міністерства у справах сім'ї, молоді та спорту, який почав в Україну, в рамках Програми рівних можливостей та прав жінок в Україну, гендерні перетворення, - є  протиправними, посягають на основи конституційного ладу країни, і як такі повинні припинятися гарантом дотримання Конституції - Президентом країни. Згідно зі ст. 11 Конституції України обов'язком держави є сприяння консолідації та розвиткові української нації, її історичної свідомості, традицій і культури. Подальше здійснення гендерних перетворень без відкритої публічної дискусії, без оцінки їх складових на предмет відповідності чинній Конституції України, можуть привести до необоротних соціальних наслідків.


Учасники мирн
их маніфестацій об’єднаються, щоб сказати:
-    Гендерній політиці – НІ! (Ціль цієї політики -  знищення в суспільстві природного інституту сім’ї, просування і легалізація гомосексуальних збочень).
-    Ювенальній юстиції – НІ! (Введення ювенальної юстиції  спрямоване на підрив традиційних сімейних цінностей і становить загрозу національним інтересам України)
-    Збоченню –  НІ!




Збережемо традиційні сімейні цінності в Україні!

Для детального вивчення данної теми скачайте безкоштовно брошуру 

Гендер без прикрас http://cerk.ucoz.ru/777/broshura-gender-bez-prikras1.pdf


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.