Система брехні

27 травня 2012, 00:50
Власник сторінки
0
498

життя, яке ми не живемо

Наш світ побудований на брехні. З дитинства нам брешуть.Все, що нас оточує - це брехня. Обман, який створений нашими руками. Для чого, для чого нам потрібно працювати, навчатися, заробляти гроші, терпіти невдачі, знущання людей, які стоять вище у цій хаотичній примарній ілюзії щасливого життя, для чого...
Невже, смисл нашого життя полягає в бездумній праці на систему, систему яку ми придумали самі. 
Система створена людьми для людей, так можна назвати нашу цивілізацію. Створена в благородних цілях. Всі люди, імена яких, ми знаємо як наш потенціал, нашу гордість боролись, жили та померли заради того, щоб покращити життя нам, нащадками.
Але виникає питання, до чого все це привело?
Ми просинаємось, нашвидку закидуємо в себе їжу і біжимо працювати, працювати на систему. Ця система породила війни, олігархічні клани, голод та смерть.
Невже, нам потрібне таке життя. Невже кожен з нас самостійно та свідомо хоче так жити. Постійна напруга, страх, боротьба за виживання - ось далеко не повний перелік тих жахіть, що нас переслідують.
Система нам навязує смаки, уподобання. Ми формуємось під її впливом. Всі здобутки так званої цивілізації призвели до того, що в житті основними цінностями людини є карєрний ріст, особистісна задіяність у житті, гроші, одяг, їда. Ми втратили почуття щастя.

Ви щасливі? Ви задоволені своїм життям?
Якщо так, то чим ви задоволені, вам подобається працювати на систему, бути рабом її?

Якщо, ні, то задайте собі запитання. А чого я не задоволений, чому моє життя не є тим життям, яке я хочу прожити, воно ж одне..

Ми живемо так, як примусила нас система, ми є рабами, рабами свого творіння. Кожен день, який проходить, приближає нас до смерті, а система тільки зміцнюється, вона досягає досконалості. 
Ми самі її створили і тільки ми можемо її подолати, та стати справжніми, такими якими ми є

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.