Скорочена програма молодіжного інтернет руху нова еліта

27 травня 2012, 18:35
Власник сторінки
0
789

Так як МР НОВА ЕЛІТА орієнтується на народну програму діяльності то сьогодні я хочу представити ті напрацювання які у нас уже є. Для того щоб нас в подальшому не зрівнювали з іншими політсилами.

Так як МР НОВА ЕЛІТА орієнтується на народну програму діяльності то сьогодні я хочу представити ті напрацювання які у нас уже є. Для того щоб нас в подальшому не зрівнювали з іншими політсилами.
І так розпочнемо з найголовнішого з села. Ми проти продажу села. І у нас є своя розроблена програма розвитку села, яка орієнтується саме на відкритя нових ринків збуту. Вона буде оприлюднена в найблищий час.
Ми за розвиток малого і середнього бізнесу. Той податковий кодекс який існує зараз повинен бути відмінений. Введення податку на розкіш для фізичних та юридичних осіб. З урахуванням їх розхідної частини. Для олігархічних  кланів у нас є маленьких подаруночок, це закон про Примусову модернізацію підприємств, щоб там не працювало обладнання якому більше 100 років. В разі невиконання цього закону передбачити кримінальну відповідальність з конфіскацією майна. Децентралізація бюджету. Розвиток культури. Молодим письменикам випуск першої книги за рахунок держави. Вона піде на школи. Вчителям українських шкіл підвищення заробітньої плати.
Армія крім виділених коштів з дербюджету отримає повністю кошти від продажу зброї.
 Науковці отримають на науку 5 % від ВВП. Їхні пропозиції будуть враховуватися. Саме вони допоможуть нам модернізувати країну.
Створення банку молоді який буде надавати молодим пільговий кредит на житло. Випускникам університетів які закінчили з червоним дипломом стажування в органах державної та місцевої влади. Перше робоче місце для всіх студентів. Молоді дорогу вперед. Це поки що весь перелік того що ми збираємося впровадити. Якщо у вас будуть пропозиції можите писати нище в коментаріях. Ми відкриті для усіх. Народ України має жити краще...
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.