Львівський аеропорт протестували востаннє

28 травня 2012, 20:13
Власник сторінки
Військовий
0
385

300 військовослужбовців внутрішніх військ взяли участь у заключному тестуванні готовності нового терміналу Львівського аеропорту до Євро 2012

У новому терміналі міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького відбулась остання тестова експлуатація. Метою заходу було перевірити остаточну готовність усіх служб до Євро 2012. При цьому нікому із учасників сценарію навчань не повідомили. Як стверджують організатори, така концепція дозволила відп

"Доброго дня, паспорт будь ласка!», - так розпочалась реєстрація військових правоохоронців на сім міжнародних рейсів, які курсуватимуть зі Львова до країн Європи. Уявні пасажири реєструвались на рейс, отримували посадковий талон, здавали багаж, проходили контроль на авіабезпеку, паспортний контроль, та очікували на свої рейси в залі очікування.

Раптом у залі зчинилася бійка. Міліціонери патрульно-постової служби спробували вгамувати хуліганів, але оскільки тих було набагато більше це їм не дуже добре вдавалося. Військовослужбовці внутрішніх військ, які були у ролі пасажирів, побачивши, що відбувається порушення громадського порядку – миттєво прийшли на допомогу міліціонерам. Бійку швидко припинили, порушників затримали. У подібних ситуаціях потрібно було діяти миттєво та професійно, адже волонтери, які брали участь у навчаннях, імітували конфліктні ситуації, втрату свідомості, звертались до правоохоронців із різними проханнями англійською та іспанською мовами, робили спроби пронести через пости контролю заборонені предмети.

По завершенні, у залі очікування уявні уболівальники вчинили масову бійку. На майданчику перед магазином «Duty free» конфлікту ситуацію за допомогою кулаків з’ясовувало близько п’ятдесяти чоловік. Міліціонери патрульно-постової служби попередили порушників про відповідальність, але це не допомогло - викликали допомогу. Львівський беркут припинив правопорушення протягом п’яти хвилин. Порушників доставили до міліції для з’ясування обставин. Ситуація у залі очікування стабілізувалась. Навчання завершилось.

Остання тестова експлуатація ще раз довела: всі служби Львівщини до проведення Євро 2012 готові. І туристи, які прибудуть до Львова, що знаходитимуться у місті лева на період проведення матчів почуватимуться у безпеці.

http://photo.unian.net/ukr/themes/32391


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.