Сотні сімей на Троєщині стали заручниками.

29 травня 2012, 14:59
Власник сторінки
політичний аналітик
0
624

АК «Київводоканал» зробив заручниками сотні сімей у 26-а мікро-ні на Троєщині. Будинки здані ще в грудні 2011 р., але до сих пір люди не можуть заселитися в омріяні квартири.Люди доведенні до відчаю.

Відкритий лист до влади.

Ми, мешканці будинків №4, №8, №11 та №12 по вул. Лаврухіна в 26-А мікрорайону ж/масиву «Вигурівщина – Троєщина» Деснянського району м. Києва. Частина мешканців отримала квартири в цих будинках, як інвестори, частина брала участь у програмі 30 х 70, частина отримала квартири, як соціальне житло для черговиків. Ми всі разом з членами наших сімей чекали житло від 7 до 30 років.

В 2011 році наші будинки 4, 8, 11, 12 по вул. Лаврухіна в 26-А мікрорайону ж/масиву «Вигурівщина – Троєщина» Деснянського району м. Києва введені в експлуатацію.

Але за повідомленням замовника будівництва КП «Житлоінвестбуд УКБ» наші будинки не підключені та найближчий час не будуть підключені до водопостачання та каналізації та існуючі борги міського бюджету  унеможливлюють своєчасну здачу соціальних квартир.

Ми неодноразово зверталися до посадових осіб держави, КМДА з питань отримання можливості отримати житло та умови проживання, передбачені чинним законодавством. Але досі питання підключення наших будинків до водопостачання і каналізації та погашення заборгованості не вирішено

Багато листів, доручень, нарад. Але тисячі людей не можуть користатися власним та соціальним житлом.

Незважаючи на доручення різноманітних чиновників протягом тривалого часу не виконується жодних дій з врегулювання відносин з ПАТ АК «Київводоканал» та підключення чотирьох будинків (з чотирнадцяти збудованих в мікрорайоні) до водопостачання. Десять будинків, що будувалися разом з нашими, підключені до водопостачання, а наші не підключені. Чому нас зробили заручниками не вирішених питань по всьому мікрорайону?

Посадові особи але не бажають але не можуть вплинути на монополіста.

Така ситуація не може продовжуватися. Тисячі людей не мають житла, діти не ходять в школу, дитсадочки, не отримують медичну допомогу.

Ми не вважаємо за нормальне вирішення питань шляхом галасу під стінами Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, президента України або Київської міської ради та її виконавчого органу. Але бездіяльність чиновників, посадових осіб ПАТ АК «Київводоканал» та наша розпука товкають нас на крайні міри, щоб звернути увагу до наших проблем.

Ми зверталися за вирішенням наведених вище питань до всіх ймовірних чиновників України, але вони і досі не вирішені.

Інвестори будівництва 26-А мікрорайону ж/масиву «Вигурівщина – Троєщина» 

 всього 780 сімей

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.