Депутати Київради не зважають на думку киян.

30 травня 2012, 12:03
Власник сторінки
політичний аналітик
0
436

Що значить не голосував? Дволикість стає модним? Наберись мужності та скажи що ти проти дитячого майданчика і хай виборці дадуть тобі оцінку.

24 травня 2012 року депутати Київради на черговій сесії, зайвий раз підтвердили що думка громади їм до одного місця. Мова йде про відмову більшості депутатів голосувати за відміну ганебних рішень по виділенню Київської землі під забудову. На чергову сесію були винесенні питання про повернення киянам землі на Гоголівський 7,що віддали МВС під будинок і паркінг(Шевченківський р-он) та про повернення киянам Святошинського лісу( Святошинський р-он) .

 Попереднє, під тиском громадськості, окремі представники якої особисто прийшли до кабінету голови КМДА пана Попова, були підготовленні проекти цих рішень. Два рази громадські активісти були присутні на засіданнях земельної комісії де відстоювали свою точку зору, і нарешті  переконали депутатів, що попередні рішення про виділення землі потрібно відміняти. Це були дві перші ластівки, із десятка різних питань піднятих київською спільнотою, які погодилась обговорювати  Київрада. Чесно кажучи я і мої друзі повірив в щирість та порядність депутатів, але тепер стало зрозуміло що нас всіх киян цинічно кинули.

 Мова іде особисто про тих депутатів які є членами земельної комісії. Які на словах підтримали нас, а на ділі своїм голосуванням, а вірніше не голосуванням, у залі ще раз показали своє справжнє обличчя. Для цього лише потрібно порівняти состав земельної комісії http://kmr.gov.ua/divisions.asp?Id=1928, і результати голосування під час розгляду цих двох питань на сесії http://www.svidomo.org/defend_article/6500.

 І ще одне питання яке бентежить мене особисто. Це результати голосування депутатами фракцій які позиціонують себе як опозиційні, тільки не зрозуміло до кого.  Дивлячись на те як більшість їхніх представників  жала на кнопки, то їх ворог не тільки влада, як вони кажуть, а і ми прості кияни.

 Немає в Києві місцевого самоврядування, є тільки особисті інтереси. Думку визначає місце сидіння.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.