Україна, народ, Конституція.

31 травня 2012, 15:00
Власник сторінки
0
381
Україна, народ, Конституція.

28 червня ми святкуватимемо 26 річницю Конституції України, яку прийняла Верховна Рада "усвідомлюючи відповідальність перед Богом, попередніми, нинішнім та прийдешніми поколіннями". Це - нагода.

Завдяки соціальним мережам я побачив багато соціально активних людей та груп, які самостійно ведуть боротьбу проти порушень прав, як окремих громадян, так і цілих громад.  "Дорожній патруль", група "САМ", СУМ, "Ми європейці", "Група 1 грудня" і ще багато інших організацій. Є окремі активісти, такі як Констянтин Усов, Ріма Білоцерківська, Сергій Лещенко, Дмитро Гнап, Віталій Портніков,  які з ризиком для власного здоров'я (як мінімум) ведуть нерівну боротьбу з системою, що руйнує країну. 
Окремо взяті вони викликають у влади хіба що роздратування, інколи - певний острах. Уявімо, що всі подібні організації зібрались разом та запросили своїх прихильників разом відсвяткувати день Конституції. Я переконаний: багато людей, соціально-активних, небайдужих відгукнуться і прийдуть на підтримку. Це буде лише перший, але вагомий психологічний крок.
Людей, які розділяють моральні цінності і яким набридло безсоромне розкрадання  та руйнування країни є набагато більше, аніж тих, хто це чинить. Може варта вже зібратись, побачити одне одного в реальному житті та показати владі якщо не червону картку то другу жовту. Вмотивована велика кількість людей не може програти маленькій групці, яка і сама розуміє свою приреченість. А приводом зібратись може бути день Конституції, яка була прийнята саме з відчуттям відповідальності перед Богом та прийдешніми поколіннями. Шановні соціально-активні, моральні аворитети, давайте зберемось! :) Я звертаюсь до вас, як ваш шанувальник, який чекає на ваш заклик і приклад, я обов'язково прийду.

Я також звертаюсь до таких як я: коментуйте, пишіть своє, поширюйте. Не будьте байдужими. Разом ми можемо змінити все на краще.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.