Радник Президента, нардеп В.Журавський, підкуповує виборців Житомирщини (+ВІДЕО)

31 травня 2012, 21:29
Власник сторінки
Creator
0
1275
Радник Президента, нардеп В.Журавський, підкуповує виборців Житомирщини (+ВІДЕО)

Радник Президента Януковича та одночасно Народний депутат України (фракція Партії регіонів) Віталій Журавський підкуповує виборців Житомирщини з нагоди відзначення Дня захисту дітей

Громадянським рухом "Спільна Справа" виявлено підкуп виборців Народним депутатом України (ПР), Радником Президента Януковича - Віталієм Журавським на мажоритарному виборчому окрузі №66, до якого входять: місто Малин, Брусилівський, Володарсько-Волинський, Коростишівський, Малинський, Народицький, Радомишльський, Черняхівський райони Житомирської області.

Напередодні Міжнародного дня захисту дітей народний депутат України Віталій Журавський відвідав школу в селі Більківці Коростишівського району.


Він відзначив кращих педагогів, спілкувався з учнями у шкільному таборі відпочинку і дав інтерв’ю в якому після запитання учня "Шо Ви хотіли би робити для дітей?", відповів що він багато робить для дітей та наголосив що він особисто закупив дванадцять дитячих майданчиків, вартість тільки одного майданчику становить 5500 Американських долларів! (разом ця сума становить $60000)!

Перший майданчик буде встановлено до відзначення Дня захисту дітей 1 червня 2012р. о 9:00 у м.Малин, також наголосив Народний депутат України та радник Президента Віталій Журавський

на відео: фрагмент записаного інтерв’ю з Віталієм Журавським.

Нагадаю що В.Журавський новоспечений народний депутат. Він був обраний до українського парламенту за списками Партії регіонів і зареєстрований народним депутатом замість Олександра Пеклушенко 

Лише місяць тому, 24 квітня 2012р. на засіданні Верховної Ради Віталій Журавський приняв присягу Народного депутата України. Він був зареєстрований Центральною виборчою комісією народним депутатом 23 квітня.

Зазначу що Центральна Виборча Комісія застерегла політичні сили від підкупу виборців: "Забороняється проводити передвиборчу агітацію, що супроводжується наданням виборцям, закладам, установам, організаціям коштів або безоплатно чи на пільгових умовах товарів, а також на таких умовах послуг, робіт, цінних паперів тощо", – йдеться у роз'ясненні ЦВК.

Разом з тим, ЦВК зазначила, що підкупом не є товари, що містять партійну символіку і вартість яких не перевищує 3% мінімального розміру заробітної плати.

Мінімальна зарплата з 1 квітня становить 1094 гривень, 3% від якої - 32,82 гривні.

Парламентські вибори пройдуть в Україні 28 жовтня 2012 року. 

До того часу мінімальна зарплата підвищиться до 1118 гривень. 3% буде становити всього 33,54 грн.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Громадянський рух,ВИБОРИ 2012,підкуп виборців,Радник Президента та нардеп Віталій Журавський під
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.