Мирний мітинг в Козятині на захист традиційних християнських сімейних цінностей

02 червня 2012, 21:10
Власник сторінки
Председатель общественного совета при городском исполкоме и руководитель организации "За здоровый образ жизни"
0
1072
Мирний мітинг в Козятині на захист традиційних  християнських сімейних цінностей

Якщо збережемо традиційну сім’ю – збережемо Націю!

Під такою назвою у неділю, 13 травня, пройшла акція громадян та близько десяти релігійних та громадських організацій, на якій відстоювалися права традиційних сімей та недопущення пропаганди гомосексуалізму в учбових
закладах (дитсадочках,школах та вищих навчальних закладах)через механізми
гендерної політики та ювенальної юстиції. Близько сотні учасників мітингу,незважаючи на дощову та холодну погоду, вийшли в центр міста, щобзахистити своїх дітей та 
онуків від ювенального терору, метою якого є пропаганда в учбових закладах та дитсадочках збочення, гомосексуалізму та одностатевих шлюбів. Багато одиноких матерів, які мають дітей, зі слізьми на очах закликали владу до здорового глузду, щоб не допустити введення  ювенальної юстиції на Україні.

     

         

Підтримав акцію Отець Анатолій (православна церква), який сказав: «Шановні, я вас вітаю на цій площі. Ми сьогодні тут зібралися по дуже і дуже важливому питанню. Я раніше не раз чув про ювенальну юстицію і гендерну по­літику, але не дуже звертав увагу на ці слова, тому що у нас зараз дуже багато іноземних слів, значення яких ми не зовсім розуміємо. Алея дякую пану Федору Павлову за роз'яснення, з яким він вис­тупив на сесії Козятинської міської ради. Цей виступ був опублікований в газеті. Сьогодні в храмі я прочитав всьо­му приходу газету «Моє Місто», де більш детально розповідалося про небезпеку ювенальної юстиції та гендерної політики для наших традиційних сімей. Я можу сказати, що ми - православні віруючі Козятинщини -дуже стривожені цією політикою, в яку хочуть втягнути нашу Україну. Дійсно, ми маємо тисячолітню історію існування України як християнської держави. Ми, православні віруючі, виховані на прекрасних християнських традиціях нашого народу. Для кожної сім ї завжди найважливішими поняттями були Віра, Батьківщина і Родина. Ці цінності дуже твердо береглися і захищалися нашими поколіннями. І тому, коли сьогодні постають такі питання як гендерна політика та ювенальна юстиція, які загрожують нашим родинам, ми повинні рішуче виступити на захист наших батьківських прав та наших дітей, яким загрожує небезпека . Я як священник православної церкви разом з православними віруючими підтримуємо цей мітинг, проводить Козятинська громадська організація «За здоровий спосіб життя». Разом з іншими громадами ми висловлюємо солідарність і підтримку подібних заходів. Якщо потрібно зібрати підписи, то ми будемо разом це робити, бо на мою думку, голос може просто пролунати і піти десь далеко, але коли звернення до влади буде підтверджено багатьма нашими підписами, то це буде більш дієво. Спаси Вас, Господи».



До всіх присутніх також звернувся голова громадської організації «За здоровий спосіб життя» Федір Павлові «Шановні присутні! Нас сьогодні об'єднали горе і біда, які наближаються до наших сімей і дітей - це гендерна політика і ювенальні європейські нововведення в Україні. Я ще раз хочу попередити батьків, які думають, що у них солідні зв'язки, високі посади чи великий бізнес. Це не допоможе, тому що ці служби не будуть підпорядковуватись жодним Українським 

за­конодавчим органам, утому числі й Українським судам. Як приклад, наводжу нещо­давню історію, яку розповіла Наталія Турецька, депутат Тернопільськоїоблради: «Директор викликає до себе, розповідає про те, що є така і така справа, що ми дитину «істязаємо» і що з цим потрібно щось робити. Я з крісла ледь не впала! Я знала, що я буду доповідати з цього питання. І я знала, що я гострий против­ник ювенальної юстиції. А тут є всі підстави, що за мною ма­ють вести спостереження і що в мене мають забрати сина через те, що я його б'ю. Так, я його набила, бо він курив у 10 років. Скажіть, хто не був битий за те, що курив у 10 років?» (докладніше прочитайте на сайті  http://intb.te.ua   ).

        Ювенальна служба  Батькам не дозволяє забороняти  дитині  дивитися порнографію, вживати наркотики або алкоголь – то му що це називається дискримінація прав дитини чи насильство в сім`ї . Також не можна буде карати дитину або що-небудь йому забороняти: За європейські кошти створюється також широка система усиновлення дітей частково відняті діти відаються на усиновлення гомосексуалістам . Відсудження  дітей не підлягає українському правосуддю. 

          Дитину можна буде забрати назад лише через міжнародний Європейський суд, зрозуміло що не по кишені українським громадянам  .В Україні існують факти  самогубств в Полтавській області , зневірених матерів у яких були відняті діти ювенальною службою, замітьте що матері не були пяницями і наркоманками а вели порядний спосіб життя . 

          В Європі вже безліч випадків незаконного відбирання дітей , наприклад в Німеччині за один рік відібрано 70 тисяч дітей. 

Особливо відомий випадок актриси Наталі Захарової, у якої французька ювенальна юстиція несправедливо забрала дочку і вже більше 10 років дитину переховують від матері. А відібрали дочку за так звану «удушающую материнскую лю-бовь». І навіть президент Росії не зміг вирішити питання про повернення знаменитій російській актрисі дитини, яку вона любить».

В Україні планується ювенальними службами відбирати по 30-50 тисяч дітей на рік. Ви розумієте, який план ювенальних служб? І може статись таке, що ви виховуєте дитину, а вона вже числиться в чорному списку ювенальних служб, про що ви навіть не здогадуєтесь, і що за вашою дитиною йде постійне спостереження і одного дня, про який ви навіть не підозрюєте, прийдуть ювенальні служби з поліцією і без суду заберуть у вас дитину. Яка мама захоче тоді народжувати дітей і утворювати сім'ю, якщо її дитину все одно заберуть ? Це загроза інституту сім'ї та Українській національній безпеці, тому що населення країни вже й без цього зменшилося на /мільйонів».


 Також перед присутніми виступив депутат Вінницької обласної ради Павло Ясний: «Мені дуже прикро усвідомлювати, що такі страшні речі, які стали приводом для нашого зібрання, можуть вирішуватись вищим законодавчим органом нашої держави без обговорень, без вивчення громадської думки, всупереч нормам моралі і здорового глузду. Над нами дійсно нависла велика загроза, і ми повинні бути разом, щоб вирішити цю проблему. Як депутат обласної ради обіцяю, що це питання я буду піднімати на обласному рівні і сподіваюсь, що депутати нашої міської ради теж підтримають звернення з даного приводу до Президента України і Уряду. Цю проблему ми повинні висвітлювати в засобах масової інформації та на громадських зібраннях, приймаючи відповідні рішення та звернення до вищих законодавчих органів. Сподіодваюсь, що спільними зусиллями нам вдасться відстояти релігійні та моральні традиції нашого народу, які століттями передавались з покоління в покоління і завжди були гордістю України"

 

   На мітингу також виступив пастор Євангельської церкви Олександр Бутрик:

 «Сім'я це продукт творчого задуму Творця. І сьогодні ми живемо в час, коли пророк Ієремія і пророк Ісаія кажуть, що якщо люди будуть говорити, виправдовуючи гріх свій, то горе душам їхнім. Те, про що колись говорити соромилися, зараз говориться без всякого сорому і пояснюється, що це начебто нормально. По задуму Божому голова сім'ї  то є чоловік, а дружина його помічниця. Ювенальна юстиція, яка має вводитися в Україні, цей Божий задум відміняє і вводить новий. Це вседозволеність в сім'ї, при якій діти отримують повне право керувати своїми бать­ками. Тобто, батько і мати будуть позбавлені права у виховані дітей, а діти отримають повне право розпоряджатися своєю долею так, як вони захочуть.До чого це приведе? Це приведе дитину до повного відступу від Бога, бо порушується заповідь Божа - «шануй свого батька і матір і проживеш довго на землі ». 20 травня в Києві повинен відбутися гей-парад. Раніше про це було соромно навіть сказати. Сьогодні ж люди цього не соромляться. Біблія говорить, що свого часу Содом і Гоморра були квітучими містами біля моря. Зараз вони знаходяться на дні мертвого моря. За беззаконня, яке во­ни чинили, Бог їх судив. Не так давно в штаті Луїзіана місто Новий Орлеан було затоплено. Перед цим там повинні були зібратися зі всієї Америки геї і лесбіянки для проведення параду .У Бога є також межа терпіння, і місто, де повинен був проходити гей-парад, було затоплене. Тому ми, як християни і люди, які чи читають Біблію, категорично проти того, щоб на Україні вводилася ювенальна юстиція і проводилися гей паради. Це супе-речить Божому слову, тому це є бунт проти Господа і Його Слова. Хай Бог збереже нашу землю і хай благословить Бог ваші сім'ї та ваших дітей, щоб вони продовжували виховуватися на традиціях християнської моралі, яка уже довела на протязі тисячоліть свою цінність і важливість в Істрії України».

Акція «Стоп ювенальній юстиції, тендерній політиці та пропаганді гомосексуалізму», яка набирає великого всеукраїнського резонансу, проходить в містах Дрогобич, Київ, Стрий, Броди, Івано-Франківськ, Львів, Миколаїв, Червоноград, Самбір, Тернопіль, Козятин, Вінниця. Такі акції планується проводити в кожному місті України кожного місяця.


                  Прийняли участь в мітингу та підтримали цю Акцію

Отець Анатолій  Козятинська православна церква 

Маліновський Миколай  пастор єврейської месіанської незалежної релігійної громади «Бейт – Ель»

Глущенко Віра пастор Незалежної релігійної християнської громади   "Спасіння"

Мацюк Сергій пастор Християнсько релігійної громади  Християнська Надія  

Онофрійчук Сергій пастор релігійної громади Назарян

Павлова Таїса помічник депутата , пастор незалежної релігійної громади Воскреслого Христа

Бутрик Олександр пастор Евангельської Християнської церкви Сіон

Шорін Володимир пастор Євангельської релігійної громади  "Вефіль"  ,

Павлов Федір голова громадської організації За здоровий спосіб життя

Всесвітній благодійний фонд Наталії Потопаєвої , директор Костирко Дмитро заступник голови ради громадських організації при держ-обладміністрації Вінницької області .

Наталія Миколаївна Козятинська громадська організація Твереза Козятинщина.

Гуменюк Руслан  голова Козятинської  Організації Поклик Серця 

Іващенко Валерій Борисович голова Ради правління громадських організацій при Держрайадміністрації  (26 громадських організацій) .

Володимир Анатольович Сьомін……………………………………

Ясний Павло Геннадійович депутат Вінницької обласної Ради …. 

Акція Стоп ювінальній юстиції , гендерній політиці та пропаганді гомосексуалізму яка набирає великого Все Українського регіонального резонансу проходять в містах Дрогобич , Київ, Стрий , Броди , Івано-Франківськ, Жовква , Львів, Миколаїв, Чевоноград, Самбір , Тернопіль, Козятин , Вінниця  планується проводити  в кожному місті України коженого місяця.

Учасники мітингу виступили з зверненням  до Президента України:

-          не допустити проведення гей-параду в місті Києві в травні 2012 року та в подальшому в жодному випадку не допустити проведення на території України таких заходів;

-          для збереження інституту сім'ї та охорони дітей від зростаючого тиску гомосексуалізму ввести кримінальну відповідальність за його пропаганду;

-          вимагаємо скасування новоствореного тендерного об'єднання в парламенті, яке створене для боротьби, з так званою, тендерною нерівністю;

-          зупинити процес впровадження елементів ювенальної юстиції в Україні;

-          у зв'язку з грубими порушеннями голосування в другому читанні прийняття КПК врахувати не дійсним .

"Дорогі батьки які строять свою сім'ю на традиційних християнських та моральних цінностях  , ми відали наших дітей в дитсадочки , школи для того щоб вони вчилися і набували корисних а не брудних знань .Щоб потім вони стали лікарями,інженерами, вченими , агрономами і т.д але ми не давали згоди учбовим закладам в майбутньому вчити їх гомосексуалізму , лезбіянству і педофілії щоб вони стали в результаті содомітами, гомосексуалістами через скрите ведення Европейським союзом  гендерної політики в наші учбові заклади , чого так легко і таємно проходить цей механізм розпусти у нас на Україні тому що наприклад в 2008 році було виділено ЕС 16 мілліонів євро для України для запущення і розширення гендерної ідеології та ювенальної юстиції в нашій країні.

Ось маленький приклад  пропаганди гомосексуалізму серед  дітей в Литві, яка вже давно прийняла політику ЄС. У дитячих садах уже впроваджується рекомендована Євросоюзом програма, в якій передбачається читати малюкам казки про двох закоханих принців. Молодші школярі Вільнюса, наслухавшись з пелюшок подібних історій, грають в «геїв» на перервах. Батьківський комітет однієї зі шкіл м. Вільнюса звернувся до Парламенту Євросоюзу з проханням захистити дітей від тотальної пропаганди гомосексуалізму через ЗМІ та школу. Таке рішення батьки прийняли, дізнавшись, що їх чада на перервах не в війну грають, а, вешаясь один на одного, зображують гомосексуалістів.

   Ви можете сказати що у нас на Україні цього не буде де докази . Ось , Україна зобов'язалася дотримуватися гендерної рівності (разом з главами 189-ти держав), підписавши у вересні 2000 року Декларацію Тисячоліття ООН, відповідно до вісьмома «Цілями розвитку тисячоліття» («Millenium Development Goals", MDG37). 23 вересня 2010 на засіданні генеральної асамблеї та ООН (Саміт ЦРТ) з питань Цілей Розвитку Тисячоліття, Президент України двічі заявив, що пріоритетним завданням України є досягнення гендерної рівності. Віримо, що і наш Президент, Гарант Конституції, був обманутий двозначною термінологією.

  Це просто жах коли мама відала дитину в учбовий заклад набути світлих знань в результаті по закінчені школи дитина через пропаганду гендерних та ювенальних механізмів яка продвигає збочення гомосексуалізму , дитина  може вийти гомосексуалістом чи педофілом . Ні , і ще раз ні ,це ми батьки повинні разом це сказати, і друге ми повинні об'єднатися в батьківський рух протидії ювенальним та гендерним механізмам в Козятині, щоб ми разом могли контролювати і протидіяти цій загрозі .

Ювенальна юстиція дозволяє карати батьків штрафами і позбавленням батьківських прав за скаргою дитини на таке «утиск» його прав:

Право на свободу спілкування - відтепер дитина може зв'язатися з будь-якою компанією наркоманів чи збоченців, і батьки не зможуть заборонити йому цього.

Право на свободу особистих інтересів - батьки не зможуть заборонити дітям переглядати порнографію, грати в комп'ютерні ігри, дивитися аморальні фільми, курити, вживати алкоголь, використовувати наркотичні засоби (адже закони карають тільки розповсюджувачів).

Ці права відображені в «Конвенції ООН про права дитини» - одному з головних документів ювенальних чиновників). Таким чином, ЮЮ намагається відірвати дітей від розумного впливу батьків, які бажають зупинити дітей від захоплення згубними пристрастями. В цьому випадку дуже легко формувати ще не склалося світогляд дітей в потрібну гомосексуалістам сторону. Ця обставина дозволить опинитися в рядах гомосексуалістів молодим людям, не схильним до цього психічному відхиленню, але схильним до впливу пропаганди.

Право на інформацію щодо збереження здоров'я. Під цим розуміється також репродуктивне здоров'я. Здавалося б, мета благая, який батько не хоче здоров'я своїй дитині? Інша справа, коли під маскою репродуктивного здоров'я починається прямий розпуста. Власне кажучи, мова йде про секс-освіту, прихованому під різними пристойними вивісками. Так от, ювенальна юстиція передбачає обов'язкове сексуальне «просвіта» дітей. Батьки не можуть заборонити своїм дітям відвідувати їх, навіть якщо на цих уроках під різними приводами пропагують гомосексуалізм (у багатьох країнах Європи в освіті присутні гомосексуалісти, які проводять спеціальні тренінги та заняття на сексуальну тематику).

Про зв'язок ж між секс-освіту та ідеологами просування гомосексуалізму говорить той факт, що глави в українських підручниках (підручники «Основи здоров'я», 5-9 клас, автори Т.В.Воронцова, В.С.Пономаренко, (Київ, «Алатон», 2005-2009; тренінг «Школа проти СНІДу», автори Т.В.Воронцова, В.С.Пономаренко), присвячені «сексуальної освіти» та профілактиці шкідливих звичок, розроблені (цитата): «за підтрімкі міжнародного благодійного фонду« Міжнародний Альянс з ВІЛ / СНІД в Україні »- широковідомої організацією, вкладає гроші в розвиток гомосексуального руху в Україні.      

Точно таку ж напис можна прочитати на журналах для гомосексуалістів (наприклад, журнал «Один з нас», який почав видаватися в нашій країні завдяки цьому фонду; цитуємо: «Журнал виходить завдяки сприянню громадської організації« Гей альянс », підтриманого МБФ« Міжнародний Альянс з ВІЛ / СНІД в Україні »). Таким чином, підручники нашим дітям пишуть іноземні організації, які всіляко підтримують і розвивають в Україну статеві відхилення (відкриття гей-кафе, гей-сайтів, гей-вечірок, гей-виставок), підштовхуючи українську молодь в гомосексуальні мережі. У зв'язку з цим доводиться стверджувати, що боротьба зі СНІДом є тим троянським конем, на якому в'їжджають в школи розтлінний програми самої різної масті.

  Механізм розпусти на Україні ще тільки розкручується непомітно . Козятинський  батьківський  рух  протидії  гендерним та ювенальним механізмам  зможе  контролювати і виявляти ювенальні механізми і винних    які продвигають ювенальні механізми в школах притягати до  відповідальності , через  факти виявлення  негативного впливу на психіку дітей через секс просвіту гомосексуалізму чи других збочень . Ми як батьківський комітет захисту  традиційної сім'ї повинні будемо об'єднуватися  щоб робити мітинги батьків на захист постраждавших чи віднятих дітей ювенальними службами , разом ми можемо найняти послуги високоосвіченого  юриста чи адвоката , підключити журналістів , засоби масової інформації , ми разом дуже велика сила , тому що є правдиві факти таких негативних історій і позитивний результат перемоги об'єднання батьківського руху в містах України  .

І саме головне вам батькам треба помнити що навчальний заклад ви орендували на времья , а не вас орендували щоб робити з вашими дітьми те що побажає учбовий заклад тому що так міністерство захотіло , міністерство пропонує вивчити ваших дітей дати їм певні корисні знання , але вам батькам вирішувати чи дійсно це корисно і відповідальність вам нести що вони повинні вчити , ким вони повинні стати , чому їх повинні вчити і хто їх повинен вчити це вирішати вам батькам  . Пропоную приєднатися до створеного  Козятинського батьківського комітету  протидії гендерним та ювенальним механізмам  в сім'ях та учбових закладах ,  який вже нараховує 100 чоловік наша мета мати 1000 чоловік , цей батьківський рух буде  захищати кожну сім'ю кожну дитину від несправедливого вилучення дитини , пропаганди гомодиктатури яку нам хоче навязати ювенальна юстиція і гендерна політика в різних учбових закладах . Станьте членон Козятинського  батьківського руху по захисту традиційних сімей!!!  Якщо збережемо традиційну сім’ю – збережемо Націю!

Наш тел. 0635603891 громадська організація "За здоровий спосіб життя" представник Всеукраїнського руху "Стоп гомосексуалізму ,гендерній політиці ,ювенальній юстиції" керівник батьківського комітету  захисту традиційних сімей та дітей , протидії гендерним та ювенальним механізмам. 

Пишіть fedor-petrovich@yandex.ru


Шорін Володимир пастор Євангельської релігійної громади  "Вефіль"  



 Представник  Незалежної релігійної християнської громади   "Спасіння" пастор Глущенко Віра 



Іващенко Валерій Борисович голова Ради правління громадських організацій при Держрайадміністрації  (27 громадських організацій) .

Володимир Анатольович Сьомін - ні ювенальній юстиції ......





Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.