Священник православної церкви виступив проти гендерної та ювенальної політики.

04 червня 2012, 10:43
Власник сторінки
Председатель общественного совета при городском исполкоме и руководитель организации "За здоровый образ жизни"
0
660
Священник православної церкви виступив проти гендерної  та ювенальної політики.

Звернення Отця Анатолія священника православної церкви "ми повинні рішуче виступити на захист наших батьківських прав та наших дітей, яким загрожує небезпека гендерної політики та ювенальної юстиції"

Отець Анатолій  (Козятинська православна церква):
         «…Я раніше не раз чув про ювенальну юстицію і гендерну політику, але не дуже звертав увагу на ці слова, тому що у нас зараз дуже багато іноземних слів, значення яких ми не зовсім розуміємо. Алея дякую пану Федору Павлову за роз'яснення, з яким він виступив на сесії Козятинської міської ради. Цей виступ був опублікований в газеті. 
        Сьогодні в храмі я прочитав всьому приходу газету «Моє Місто», де більш детально розповідалося про небезпеку ювенальної юстиції та гендерної політики для наших традиційних сімей. Я можу сказати, що ми - православні віруючі Козятинщини -дуже стривожені цією політикою, в яку хочуть втягнути нашу Україну. 
           Дійсно, ми маємо тисячолітню історію існування України як християнської держави. Ми, православні віруючі, виховані на прекрасних християнських традиціях нашого народу. Для кожної сім'ї завжди найважливішими поняттями були Віра, Батьківщина і Родина. Ці цінності дуже твердо береглися і захищалися нашими поколіннями. І тому, коли сьогодні постають такі питання як гендерна політика та ювенальна юстиція, які загрожують нашим родинам, ми повинні рішуче виступити на захист наших батьківських прав та наших дітей, яким загрожує небезпека . 
        Я як священник православної церкви разом з православними віруючими підтримуємо цей мітинг, що проводить Козятинська громадська організація «За здоровий спосіб життя». Разом з іншими громадами ми висловлюємо солідарність і підтримку подібних заходів. Якщо потрібно зібрати підписи, то ми будемо разом це робити, бо. на мою думку, голос може просто пролунати і піти десь далеко, але коли звернення до влади буде підтверджено багатьма нашими підписами, то це буде більш дієво. Спаси Вас, Господи».
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: православні традиції
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.