Молодь зможе придбати доступне житло у Києві

05 червня 2012, 11:01
Власник сторінки
0
999

Покупець має право на доступне та якісне житло – ось головний тренд, який сьогодні панує у Києві. Без цього продати сьогодні квартиру на первинному столичному ринку, як говорять фахівці, неможливо.

Учасники ринку нерухомості з кожним днем все уважніше ставляться до потреб своїх клієнтів. Цього їх навчили проблеми, що створила криза 2008 року. Саме вона стала важливим уроком для забудовників: ті, хто був налаштований лише на власний прибуток, зійшли з перегонів, і лише одиниці – кращі та далекоглядні – продовжують працювати.

Сьогодні, на думку представників ЖК «Молодіжна ініціатива» - найбільш цікавої новобудови київського ринку – для успіху потрібно шукати, оновлювати, змінювати вектори розвитку, відчути справжні потреби споживача. Прикладом такого оновленого ставлення до трендів ринку і став проект ЖК «Молодіжна ініціатива».

Йому притаманні риси, які втілюють саме те, що шукають клієнти: доступність ціни (обумовлена не здешевленням або зниженням якості, а продуманістю планувань), територіальна перевага (поблизу до центру, подалі від суєти) та багато інших бонусів.

Цікаво, що про доступне житло українська молодь вже багато чула від можновладців. Але політика України в галузі будівництва житла для молоді та лояльних кредитних лініях для молодих сімей, реально не працює: приєднатися до держпрограм можуть одиниці, фінансування цих проектів обмежене, і немає жодних гарантій, що після зміни влади або погіршення показників держбюджету гроші по цих програмах продовжать надходити на рахунки тих, хто повірив владі.

Аналізуючи стан ринку нерухомості фахівці ЖК «Молодіжна ініціатива» розробили власну програму лояльності для молодих людей та їх родин. Ця категорія покупців має масштабні плани на майбутнє, що веде і до значного навантаження на їх досить невеликий сімейний бюджет. Тому ціна та можливість скористатись фінансовою допомогою від забудовника відіграють для них найважливішу роль.

Назва програми лояльності - «Молодіжна програма» - влучно відображає суть. Молоді сім’ї, віком від 18 – 35 років, які офіційно в шлюбі, можуть отримати 10% - знижку при купівлі квартири в комплексі при умові повної оплати. Молоді сім’ї з дітьми отримують знижку 15%. Тобто, 1 кв. м житла буде коштувати лише 6,6-7,2 тис. грн.

Також молоді клієнти ЖК «Молодіжна ініціатива» можуть взяти участь у програмі розстрочки платежів від забудовника по максимально зручним умовам.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Киев,Недвижимость,жилье,новостройки
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.