ПРО МОВУ, СЛЬОЗОГІННИЙ ГАЗ ТА СПЕЦПІДРОЗДІЛ ВВ МВС "БАРС"!!! (+ФОТО/ВІДЕО)

07 червня 2012, 07:40
Власник сторінки
Creator
0
2924
ПРО МОВУ, СЛЬОЗОГІННИЙ ГАЗ ТА СПЕЦПІДРОЗДІЛ ВВ МВС  БАРС !!! (+ФОТО/ВІДЕО)

...В 11.30 за Київським часом міліція почала видавлювати людей з парку біля стадіону «Динамо». Кілька людей було видавлено через зламану металеву огорожу і від натиску люди попадали просто у фонтан!

 5 червня 2012 під час акції на підтримку державного статусу української мови біля Верховної Ради група бійців спецпідрозділу "Барс" почала зіштовхувати людей у фонтан з 4-5 метрової (!) висоти та зі сходів балюстарди парку біля стадіону "Динамо" з боку Верховної Ради.


на фото: Бійці спецпідрозділу ВВ МВС України "БАРС" виштовхують людей з балюстради до фонтану що знаходиться по вул. М.Грушевського

...В 11.30 за Київським часом міліція почала видавлювати людей з Маріїнського парку біля стадіону «Динамо». Кілька людей було буквально видавлено через металеву огорожу яку фактично розламало від натиску і люди попадали просто у фонтан по вулиці Грушевського. 
Кілька людей при цьому одержали травми. 

на відео: Розлючений натовп загнав спецзагін  Внутрішніх Військ  МВС України "Барс" в кут... 

ВІДЕО надано Uainfo Uainforg читати саттю ТУТ [http://uainforg.livejournal.com/478139.html]

на фото: Боєць спецпідрозділу Внутрішніх Військ МВС "БАРС" дістає газовий балон зі сльозогінним газом для застосування проти мирних мітингувальників!

Як відомо МВС відбріхується щодо застосування сльозогінного газу проти мітингувальників, надавши власне, оперативне відео, де НЕ показано (вирвано з контексту) попередніх подій, і що саме спричинило таку поведінку та самозахист мітингувальників! 

БРЕХЛИВЕ ВІДЕО ЦГЗ МВС в якому вирвано з контексту/не показано основного - побиття та топтання мирних протестувальників, людей похилого віку! 
ЗВЕРНІТЬ СВОЮ УВАГУ НА ВІДСУТНІЙ ПАРКАН БАЛЮСТРАДИ НАД ФОНТАНОМ!!! ЙОГО ПРОСТО ЗНЕСЛИ РАЗОМ З ЛЮДЬМИ У ФОНТАН! (на першому фото на початку матеріалу ще видніється пару незламаних секцій огорожі балюстради! На відео їх вже нема!)

- ЦГЗ МВС vs ЗМІ - Війна зафіксованих фото-відео фактів... 

фото Мустафи Наєма спростовує брехливу інформації ЦГЗ МВС, подану для відволікання уваги громадян України від побиття та калічення МИРНИХ людей на балюстраді фонтану та східцях до Маріїнського парку з вул.Грушевського!

решта фотокореспондентів та телеоператорів також фіксували розпил ПРИЦІЛЬНО ВПРИТУЛ сльзогінного газу працівниками "Беркуту" що стались перед описаними вже вище подіями, на розі вулиць Садова та М.Грушевського...
на фото: бійці спецпідрозділу МВС "Беркут" просто заливають мітингувальників сльозогінним газом з боку вул.Садової та вул.Грушевського


далі no comments / просто нема слів...
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Беркут,барс,Міліція поскидала людей у фонтан,безпредел милиции,протест на захист Української мови,бойня
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.