А что скажет ЭЛИТА?

08 червня 2012, 01:48
Власник сторінки
0
578

"Когда со всей силою ада власть раздавит лучших и первых, вряд ли на улицах запылают баррикады - у опытных рабов крепкие нервы! .(Глеб Самойлов)


Я безуспешно пыталась понять, как могла за 2 года так измениться  Украина? 
 Интуитивно  я чувствовала "как",  а сформулировать не могла. Тщетно искала ответ, читая статьи известных политиков и политологов. Ответ ускользал .
А вот Алексей Красноперов ответил на этот вопрос чётко в своем блоге:
http://blogs.korrespondent.net/users/blog/stateman/a67423#CMNT_ANCHOR_1029335

Приведу заключительный абзац его блога:


"Я ... Просто хочу, аби читач сам собі відповів на питання: чим може закінчити такий режим? Режим, який є повністю делегітимованим в очах громадян і міжнародних партнерів. Режим, який тримається лише на тому, що еліта визнає нинішню ситуацію нормальною, правомірною і прийнятною. Який тримається лише на мовчазній згоді еліти визнавати і сприймати нинішню ситуацію, підтримуючи існуючий статус-кво. Скидається, що режим, який за таких умов порушує елітарний пакт, приречений на провал."

А что скажет "ЭЛИТА"?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.