Якщо тобі потрібна Україна...

08 червня 2012, 10:45
Власник сторінки
Прямые и венчурные инвестиции. Высокие технологии и интернет-проекты.
0
472
Якщо тобі потрібна Україна...

Проблема вибору - дерево прийняття рішення.

Контекст:

Голубі урки з своїми проститутками, промокашками та юрбою гопників ведуть Україну до знищення:
- Російські нацисти знищують українську мову, освіту, історію та культуру
- Фактично відмінено європейский вектор розвитку
- Кукловоди голубих та наближені до урки за рік заробляють 100% - 500% річних за рахунок решти людей
- Голубі призначили наглядачів на всі ключові посади, які спрямовують грошові потоки до злочинного "общака"
- Суди, прокуратура та міліція - кишенькові песики криміналітету, отже поскаржитися немає куди.

Опозиція слабка, розрізнена, схильна до проституції, не всі її лідери завжди кажуть те, що хочеться почути, важко хворіють на гетьманію, беруть гроші з невідомих джерел, іноді смішні та часто зарозумілі.

Мета:

Врятувати Україну від знищення, тобто зкинути владу криміналітету та повернутися на шлях до цивілізації.

Шляхи досягнення мети:

  1. Революція: страта урки та гопників -> інспірований ординцями спротив -> втручання орди -> громадянська війна та інтервенція -> захист з боку світового суспільства -> жертви серед цивільного населення, різке падіння добробуту, удар по економіці та фінансам -> важко виборона свобода та незалежність, можлива окупація частини території.
  2. Еволюція: демократичні вибори -> перемога опозиції -> скасування антиукраїнських дій та рішень -> повернення до демократичних засад суспільства, потепління стосунків та прагматизм у міжнародних відносинах -> безальтернативна реструктуризація економіки та суспільних відносин на користь середного класу (бо прагматизм у міжнародних відносинах тимчасово припинить постачання російского газу на підприємства олігархів).

Революційний шлях - це остання надія і, зважаючи на можливі наслідки, не є оптимальним. Тому треба спочатку спробувати еволюційний шлях. І перший крок - це вибори. 

Опозицію можна не любити, критикувати, вважати себе розумнішим, ловити на брехні. Але така в нас опозиція як ми самі в купі, не як окрема людина, а як ми, народ, у натовпі. Іншої опозиції в нас немає і до виборів ми її не створимо. Що ж робити?

Опції (альтернативи) для вибору по партійним спискам:

  1. Не приходити на вибори: якщо б ми буди впевнені, що вибори не сфальсифікують, не віддати голос нікому значить не схилити терези ні на чий бік, тобто вважати, що рішення і вибір хтось зробить за тебе. Проте зважаючи на очікувані фальсифікації та адмінресурсну фору на користь влади, зрозуміло на чий бік буде віддано твій голос?
  2. Прийти на вибори та знищити бюлетень: знову ж право приймати рішення делеговане комусь. А ти впевнений, що цей хтось прийме рішення на твою користь? Зважаючи на те, що зло завжди набагато згуртованіше і організоване, уникнення бою з злом - це послаблення добра, тобто фактично дія на користь зла.
  3. Проголосувати за партію, яка не досягне прохідного бар'єру: здається, це свідомий вибір і він є вибором по совісті. Проте, голос, який пішов за непрохідну партію буде в кращому випадку врахований як такий, що не має значення, отже наче ти й не голосував. Ти хочешь, щоб твій голос не мав значення? А в реаліях України бюлетень за таку партію буде з високою ймовірністю покладений до стопки провладної партії. Тебе це влаштовує?
  4. Проголосувати за одну з великих опозиційних партій: можливо вони не у всьому тебе влаштовують, ти не у всьому їм віриш, але між ними теж є вибір: Кличко, Яценюк-Турчинов, Тягнибок - зовсім різні. Але у цьому випадку є хоча б шанс, що ти будешь представлений в Раді і буде кому боротися проти ординської навали криміналитету та руссонацистів.

Опції (альтернативи) для вибору по мажоритарних округах:

  1. Проголосувати за "крєпкого хозяйствєнніка": криміналітет так встановив правила гри для бізнесу, що всі бізнесмени повинні ходити під "кришею" від місцевої влади. Вибрати такого кандидата - це все одно що з власної волі підставити свій голий зад уркам. Подивіться на біографію такої людини хоча б за минулі п'ять років, погуглите - буде цікаво і... гидко.
  2. Проголосувати за того, хто дав "гречку" або сто гривень: потрібно обов'яково взяти "гречку" від всіх кандидатів, які її дають, більше того, треба вимагати більше гречки, казати що суперник дає більше, вимагати дати ще грошами і відремонтувати парадне.... Тільки треба записати як звуть такого кандидата і в жодному випадку за нього не голосувати: він роздає "гречку" тому що інвестує в посаду депутата і хоче мати доход на інвестицію, тобто повернути собі витрачені гроші з прибутком. Звідки буде цей прибуток? - З  твоєї кишені, з кишень твоїх дітей. Як можна отримати цей прибуток? Брати участь у змові з гопотою, що грабує Україну, тобто такий кандидат на 100% стане проституювати на користь криміналітету.
  3. Проголосувати за молодого симпатичного невідомого хлопця або дівчину: це можна зробити в тому випадку, якщо такий кандидат надав надійні гарантії, що він не буде співробітничати з голубою гопотою, уркою та проститутками. Просто слова недостатньо, бо в общаку криміналитету є багато грошей і вони можуть показать молодий людині такі перспективи, яких він у власному житті ще не бачив, отже зроблять його проституткою. Ти хотів би, щоб твроя дитина стала проституткою?  Отже не бажай молодий людині такої долі!
  4. Проголосувати за узгодженого кандидата з списку опозиції: не треба дивитися на те, що це узгоджений кандидат із списку опозиції - там занадто багато лайна з грошима - опозиції теж хочеться їсти та фінансувати витрати на передвиборчу кампанію. Треба дивитися на те, що робив кандидат у минулому і чи може бути заціпка в криміналітету щоб зробити такого депутата своєю невільною або свідомою проституткою. Проте, вірогідність, що узгоджений кандидат стане проституткою все ж таки менше, якщо вважати, що досвід чомусь навчив теперішніх лідерів опозиції.

Отже, вибір - не така вже й важка справа. Головне, щоб вибір був свідомий і по совісті. 
Пам'ятай, що за свій вибір доведеться відповідати перед Богом, Україною і своєю совістю!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.