В Козятині пройшов турнір по футболу присвячений відкриттю ЄВРО-2012

08 червня 2012, 22:32
Власник сторінки
Председатель общественного совета при городском исполкоме и руководитель организации "За здоровый образ жизни"
0
876
В Козятині пройшов турнір по футболу  присвячений відкриттю ЄВРО-2012

В Козятині пройшов триденний дитячий турнір по футболу на кубок міста Козятина та Козятинського району, присвячений Дню захисту дітей та відкриття Євро 2012.

За ініціативи секретара міської ради Лазарчук Антоніни , мера міста Козятина Олександра Гвелесіані та підтримці районної ради , громадської організації «За здоровий спосіб життя»  стартував триденний дитячий турнір по футболу на кубок міста Козятина та Козятинського району, присвячений Дню захисту дітей та відкриття Євро 2012.

     Протягом трьох днів відбувалися футбольні матчі на стадіоні «Локомотив», присвячені Дню захисту дітей. Біля тридцяти команд, молодшої, середньої та старшої груп прибуло на цей турнір. Загалом у змаганнях брало участь близько 350 учасників.

        Громадська організації «За здоровий спосіб життя» завжди підтримує місько-районні спортивні та культурні молодіжні заходи . Так і цього разу волонтери громадської організації зібрали певну частину  коштів для підтримки даного спортивного заходу .Голова організації Павлов Федір   привітав всіх присутніх та юних футболістів з Днем захисту дітей і відкриттям Євро-2012 , та призвав всіх притримуватися Здорового способу життя та бути прикладом для своїх друзів та близьких. Подарунками для кожного юного спортсмена були книжки - історія ліги чемпіонів УЄФА ,переможці ліги чемпіонів УЄФА та розповіді  знаменитих футболістів про важливість  Здорового способу життя .

           У цей день стартував триденний дитячий турнір на кубок міста Козятина та Козятинського району, присвячений Дню захисту дітей. Змагання відкрили очільники міста та району, представники області. З вітальними словами виступив і народний депутат України Юрій Гайдаєв. Після вручення солодощів капітанам команд, на майданчиках розпочалася боротьба.

— Футбольний турнір, у якому брала велика кількість команд, уже проходив на Козятинщині, проте цього разу зібралася рекордна кількість учасників — 29: 8 міських і 21 команда з району. Розпочали роботу пришкільні табори, тому ці змагання стали стартом літнього відпочинку і оздоровлення та своєрідною розминкою перед «Євро-2012». Приємно, що ці змагання мали досить вагому фінансову підтримку від керівників районної і міської влади, підприємств і громадських організацій, —  говорить  начальник  відділу з питань фізичної культури та спорту Козятинської райдержадміністрації Валерій Швець.         

             Нагородження команд провів голова районної ради Валерій Стахов та секретар міської ради Антоніна Лазарчук- Переможцям і призерам вони вручили грамоти і медалі. Кубки і м'ячі від обласної федерації футболу отримали команди, які посіли перші місця у своїх групах. А кращі воротарі, захисники, півзахисники та нападники отримали футболки з назвою номінації. 

— Дуже приємно, що районна рада, яку очолює Валерій Стахов, міська рада на чолі з Олександром Гвелесіані, міський та районний відділи освіти, районна та обласна федерації футболу, спонсори серед яких Козятинська організація «За здоровий спосіб життя» , всі  дуже відповідально поставилися до цих змагань. Адже саме вони для переможців, для наших юних спортсменів закупили усі призи і подарунки. Сподіваюсь, що цей турнір стане постійним і буде включений у календарний план змагань міста і району, — висловив свою думку Ініціатор проведення цього турніру Ігор Кусь.

Мер міста Олександром Гвелесіані  вітає юних футболістів.

 

 З вітальними словами виступив і народний депутат України Юрій Гайдаєв.



Голова Козятинської організації "За здоровий спосіб життя" Павлов Федір  
 привітав всіх присутніх та юних футболістів.






Подарунками для кожного юного спортсмена були книжки - історія ліги чемпіонів УЕФА ,переможці ліги чемпіонів УЕФА та розповіді  знаменитих футболістів про важливість  Здорового способу життя .Волонтери громадської організації За здоровий спосіб життя зібрали певну частину  коштів для підтримки данного спортивного заходу. 
Павлова Таїса представник громадської організації , помічник депутата міської ради (Грубеляса Ігора Петровича) 





Подарунками для кожного юного спортсмена були книжки - історія ліги чемпіонів УЕФА ,переможці ліги чемпіонів УЕФА та розповіді  знаменитих футболістів про важливість  Здорового способу життя .Волонтери громадської організації За здоровий спосіб життя зібрали певну частину  коштів для підтримки данного спортивного заходу. 


Подарунками для кожного юного спортсмена були книжки - історія ліги чемпіонів УЕФА ,переможці ліги чемпіонів УЕФА та розповіді  знаменитих футболістів про важливість  Здорового способу життя .Волонтери громадської організації За здоровий спосіб життя зібрали певну частину  коштів для підтримки данного спортивного заходу. 
Павлова Таїса, Стратійчук Таня,  Чубатюк Рома 




Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: дети
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.