Я НЕ ІМПОТЕНТ або РЕФЕРЕНДУМ ЗАМІСТЬ РЕВОЛЮЦІЇ

10 червня 2012, 13:57
Власник сторінки
Лідер Руху простих людей
0
816
Я НЕ ІМПОТЕНТ   або  РЕФЕРЕНДУМ ЗАМІСТЬ РЕВОЛЮЦІЇ

Цього тижня на опозицію вилилось досить образ. М. Чечетов: «они (оппозиция – С.К.) сейчас полностью политические импотенты, которые не могут заблокировать работу парламента".

Цього тижня на опозицію вилилось досить образ. М. Чечетов: «они (оппозиция – С.К.) сейчас полностью политические импотенты, которые не могут заблокировать работу парламента". Низка блогерів так само гостро розкритикувала безпорадність у захисті мови та системні помилки опозиції на стадії підготовки до головної битви цього року. У опозиційному таборі ситуація «по В.І. Леніну»: низи, - виборці опозиції, не хочуть терпіти її беззубість і зайву шкідливу інтелігентність, «набріоліненість», а верхи не можуть змінити її конструкцію та зробити ротацію цінностей, ідеалів, порядків. Відтак, там зріє революційна ситуація, яка може привести до розлому останньої або відмови прихильників опозиції її підтримувати на виборах.


Я і моя команда з Руху простих людей - опозиціонери, часто-густо навіть до опозиції. Ми критикували її безпорадність у Обухові, зволікання з об’єднанням,  відмову від праймеріз, здачу Юлі в лапи Парії регіонів, лінність і дряблість опозиційного тандему БЮТ(ФЗ), критикували корупцію при розподілі місць у списках та кандидатів на мажоритарних округах. Критикували і погрожували владі, розв’язали справжню війну у Полтаві, війну за інтереси простих людей: ініціювали референдум для відсторонення від влади мера та усього складу депутатів міськради.  Чому Полтава? Мені соромно за Мою Батьківщину і за Батьківщину Гоголя, Лесі Українки та Григорія Сковороди. Ще, тому що це духовна столиця України. Скільки можна здавати столиці – Харків, Київ і тепер духовну столицю - Полтаву. Останню - ми обіцяємо повернути простим українцям. Перед референдумом ми почали збирати підписи полтавців під листом до усіх посольств, церковних лідерів, політиків та міжнародних організацій. Прохання – гарантувати проведення такого референдуму у Полтаві. З підписами і листом я піду пішки від Полтави до Києва. Про полтавський референдум знатиме увесь світ. Він здійме хвилю подібних заходів по усій Україні. Ми – не політичні імпотенти.


Телевізор, газети, радо – безперечно ефективні медійні інструменти для просування. Але тільки як каталізатори іншої реальної роботи – з людьми у регіонах, у кожному дворі, на кожному підприємстві. Політики обмежується диванами Шустера та Кисельова – це їх зона «комфортного опозиціонування». Те, що вони делегують своїм регіональним представникам помирає на рівні доручень. Адже дуже рідко партії мають політиків на місцях. Саме звідти починається політична імпотенція і продовжується у парламенті. Головна ж проблема – це відсутність «бажання» у господарів партійних печаток. Вони не будують партії знизу, відверто жахаються конкуренції всередині партії та партійних дискусій. Вони, справді, політичні імпотенти.

Якою має бути партія нового типу? По-перше, вона має початися знизу, - від простих людей. Причому ця хвиля має здійнятися з конкретного міста і накрити всю Україну. По-друге, її фінансистами мають, вперше, стати пересічні громадяни. Тільки імпотенція партійних верхівок перешкоджає робити це політичним інститутам – партіям та громадським рухам, - сьогодні. Програми у вигляді абстракцій, лідери з числа олігархів, представники на місцях – колишні бандити та злодії, беззубість та пристосуванство, продажність – за цей букет ніколи не платитиме проста людина. По-третє, лідер має бути завжди готовий до конкуренції: зірки які народжуються в організації повинні без страху кидати виклик першій особі політичної сили. По-четверте, партія повинна мати два чітких документа – «про цінності та цілі» і детальний план позицій та роботи на усю можливу свою каденцію.


За наступні 3-5 років впадуть усі сьогоднішні політичні інститути, крізь їх рештки проростатимуть нові свіжі пагони надії для простого українця. Він має знати, що критерієм, за яким можна виявити їх отруйність чи корисність, – є не колір і форма, ріст чи запах. Головне - внутрішнє наповнення яке необхідно ретельно вивчити і лише потім вжити. Особисто я, не рекомендую вживати «ці політичні продукти» без дотримання вищевикладених чотирьох вимог. У організмі виборця вже досить всього генно-модифікованого – підробних демократій, диванних партій, технічних опозицій та кандидатів, змов президентів і, головне, суцільної брехні на якій тримається цей політичний архітектурний ансамбль. 

ДИВІТЬСЯ ДАЛІ: http://www.misto-tv.poltava.ua/news/12010/

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.