На тобі, небоже, що мені не гоже.

15 червня 2012, 10:43
Власник сторінки
політичний аналітик
0
456

Старий космічний конус, який тільки обкурившись можливо прийняти за ялинку, вирішили подарувати Троєщині.

Я знаю, що житловий масив Троєщина має специфічну славу і тільки лінивий втратить нагоду висказатися в саркастичному стилі чи охаяти цей район. Я знаю звідки це іде, бо пам’ятаю непросту історію заселення цього масиву. Я знаю що, киян продовжують виживати подалі з центру міста. Я знаю що звичаї у так званої еліти, ще такі, що любий гопнік з окраїни виглядає на їх фоні білим та пухнастим. Тому для чого це їм, я розумію, а от для чого це владі, яке в черговий раз хоче зробити жителів масиву якимось третє сортним народом.

 На цьому тижні один із замів Попова заявив. "Лівий берег обділений. Тому отаку шикарну ялинку – подобалась вона чи ні, то таке – мені б хотілося перемістити на лівий берег – на ту ж, скажімо, Троєщину", - повідомив Новохатько. 

 Та заберіть ви собі цей витвір мистецтва. Майже вся країна цією зимою потішалася над цим Поповським чудом. Як його тільки не називали. Так тепер ви хочете щоб над нами потішалися. І хто вам сказав що лівий берег обділений. В нас кожну зиму ставлять нормальну ялинку, біля кінотеатру « Флоренція». Тому не потрібні нам ваші подачки. Поверніть у казну міста два мільйони які ви витратили на цей космічний конус, та поставте її у своєму подвір’ї, коли вона вам так подобається.  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.