Зробімо правильний та обдуманий вибір!

15 червня 2012, 11:48
Власник сторінки
0
386
Зробімо правильний та обдуманий вибір!

Про фотографування бюлетенів, технічних кандидатів та партії, про фальсифікації та те, як з ними боротися

6 червня Верховна Рада відмовилася ввести адміністративну відповідальність за фотографування заповненого бюлетеня на виборах і референдумах і передачу такої фотографії іншим особам.
Тож знову готується підґрунтя для масових фальсифікацій на користь діючої влади. Знову наші бюджетники та працівники підприємств, де керують провладні ставленики, солдати та інші будуть змушені віддавати свої голоси за "потрібного" кандидата. Таке ми вже проходили на місцевих виборах та й на виборах президента.
Під ці масові фальсифікації "проводяться" й так звані "опитування" кишенькових провладних соціологічних конторок, які дають нереально високий відсоток ПР та її прихвостням - всяким "королевським" і тому подібним.
Тож щоб потім не жаліти за вчинений вибір даю невеличку інструкцію:
1. Беремо нитку;
2. Ставимо її у формі "птички" чи іншої позначки навпроти "свого" кандидата чи партії;
3. Фотографуємо;
4. Забираємо нитку і ставимо відмітку навпроти того за кого вирішили проголосувати;
5. Показуємо фото "уповноваженій особі".

Також серед мажоритарників давайте вибирати людей, котрі ніяк не замарані зв'язками з нинішньою владою. Всі вони якось раптово стали "незалежними" кандидатами, хоча при цьому знаходяться у ВР у фракції ПР і голосують синхронно за помахом руки чечетова. Не купуйтесь на їхні подачки у вигляді доріг, шкіл..., які будуються за державний кошт за "сприяння" всяких "литвинів" і тому подібних. Не продавайте майбутнє своїх дітей та внуків за кіло гречки чи пляшку олії. Ще буде багато технічних кандидатів, які будуть позиціонувати себе, як незалежні, та, нібито, не будуть мати ніяких зв'язків з владою. Їхня ціль дуже проста забирати деякий відсоток голосів від реально опозиційних кандидатів.

Крім технічних кандидатів просуваються цілі технічні проекти. Це в першу чергу королевська та її кишенькова "партія". Про неї, думаю, навіть розмірковувати не потрібно, і так все зрозуміло. Звичайно, здолати прохідний бар'єр без значних фальсифікацій вона не зуміє, але деяку частину голосів забере. Основна її ціль провести у виборчі комісії своїх людей. Є ще один проект, який починав, як повністю технічний, проте почувся у силі та почав вести дещо самостійнішу лінію.  Він буде забирати голоси в націоналістично налаштованого електорату, в основному, на заході нашої країни і має досить великий шанс потрапити у парламент. Вони не гребують отримувати підтримку від влади, про фінансову нічого не зможу сказати, а в медіа то точно. Також існує, ще один, на мою думку, технічний проект, який, згідно з усіма опитуванням, буде представлений у ВР. Проте, у цьому, я не впевнений на усі 100%. Але про їхній зв'язок з теперішньою владою може свідчити хоча б те, що передвиборчий штаб цієї політичної сили у нашому місті розміщений у громадській приймальні народного депутата від ПР.

Знову, як і на президентських та місцевих, агітують звичайних людей брати участь у виборчих комісіях, як представників королевської та інших сателітів ПР, обіцяючи при цьому непогані гроші. На це розкажу одну історію. На минулих президентських виборах одній моїй добрій знайомій запропонували піти членом виборчої комісії від Василя Противсіха (був такий технічний кандидат). Потім її попросили за певну, досить невелику, щоб продаватися, оплату знайти людей, які за 80 грн. проголосують за януковича. Я її відмовляв, як тільки міг. Але вона, зі словами: "Всі вони однакові, а мені дітей потрібно годувати", згодилася. В кінці-кінців, як у них заведено, її кинули і не розрахувались. І вона була змушена, людям віддавати свої кровні гроші, які були в цей же вечір успішно пропиті. Так проффесор став президентом.

P.S. Давайте при голосуванні дослухатись розуму та совісті, щоб потім не жалітись на себе.
І ще хочу нагадати членам комісій, що фальсифікація виборів тягне за собою відповідальність. Теперішня влада не є вічною, а у випадку якихось проблем ці люди здадуть вас першими, як "стрілочників".
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.