Збулась мрія 10-річної Ані! Вона нарешті зустрілась з Євгеном Кошовим

17 червня 2012, 19:25
Власник сторінки
0
718
Збулась мрія 10-річної Ані! Вона нарешті зустрілась з Євгеном Кошовим

Збулась мрія 10-річної Ані! Вона нарешті зустрілась з Євгеном Кошовим та бавилась на картингу

Одна з мрійниць - 10-річна Аня Вітрук знаходиться в лікарні на плановому обстеженні та на днях, 12 червня,  нарешті здійснилась її мрія – зустріч з Євгеном Кошовим з 95 кварталу.

Позитивних вражень було настільки багато,  їх просто не передати.

Вдень організатор проекту «Мрії збуваються»  – Ткаченко Лілія, забрала дівчинку з лікарні та разом з Євгеном Кошовим та його дружиною Ксенією поїхали в Бровари до ТЦ «ТЕРМІНАЛ» здійснювати мрію Ані.

Це був приємний сюрприз, не просто зустріч, а розваги на картингу, де дівчинка вперше  відчула себе справжнім гонщиком та завітала до ресторану на дружню ромову, де охоче розпитувала про життя та сім'ю , зйомки й знаменитих акторів.

Ані вручили сертифікати з результатом швидкості подолання тераси, на яких подружжя Кошових залишило свої автографи.

В майбутньому Аня теж хоче бути актрисою, адже вже знімалась в деяких фільмах та мріє стати такою ж знаменитою як Євген.

Євген Кошовий побажав дівчинці творчих успіхів та пообіцяв, що при нагоді, у вихідний день знову зустрінеться вже для здійснення наступної мрії  та розваг на картингуJ

Аня, як і мріяла,  сфотографувалась на пам'ять  з Євгеном та чекає на дзвінок Євгена-чарівника.

Фоторепортер – Максим Скрипченко.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.