Скажемо спасибі нашій збірній! Вони дійсно зробили нашу країну єдиною!

20 червня 2012, 10:56
Власник сторінки
Юрист
0
858
Скажемо спасибі нашій збірній! Вони дійсно зробили нашу країну єдиною!

Слова "УКРАЇНА", "СЛАВА УКРАЇНІ - ГЕРОЯМ СЛАВА" звучали скрізь - від Львова до Донецька! Прапори України були на машинах як Києва так і Одеси! За ці два тижня ми дійсно стали ЄДИНОЮ ВЕЛИКОЮ НАЦІЄЮ!

Вчора для української збірної ЄВРО 2012 закінчилось! Я кажу велике СПАСИБІ нашим футболістам, вони дійсно герої! Всі ми бачили, як вони бились до кінця, та з яким блиском в очах вони виходили на ігри! Щоб і хто не казав, і який би там результат не був, але наші хлопці - МОЛОДЦІ!

Тому хочу сказати велике спасибі: Олегу Блохіну, вічному Шеві, Пятову, котрий нас спасав не раз і став дійсно номером один у збірній, Коноплянці, в якого ще все попереду і чиї проходи кидали в піт всю оборону суперника, Ярмоленку, котрий є дійсно українським Марадонною, Хачеріді, котрий стримався і не вдарив жодного суперника (хоча інколи треба було), Гусєву, з якого зробили класного правого оборонця, Дєвічу, котрий міг нам подарувати надію, якби не одне чмо, Тимощуку, котрий дійсно був стовпом нашої оборони та всім іншим хлопцям, котрі БИЛИСЬ за Україну!

І знаєте, вони зробили НЕРЕАЛЬНЕ, зробили те, ЩО вдавалось одиницям! Вони дійсно ОБЄДНАЛИ цю країну!

Слова "УКРАЇНА", "СЛАВА УКРАЇНІ - ГЕРОЯМ СЛАВА" звучали скрізь - від Львова до Донецька! Прапори України були на машинах як Києва так і Одеси!

За ці два тижня ми дійсно стали ЄДИНОЮ ВЕЛИКОЮ НАЦІЄЮ, тож давайте такою і залишатись, і не давати всяким горе-політикам нами спекулювати! МИ ДІЙСНО НАЙКРАЩІ ТА НАЙСИЛЬНІШІ!

Слава УКРАЇНІ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

p.s. і давайте ще раз скажемо спасибі нашим хлопцям!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.