В Козятині тверезо святкували день молоді і було дуже весело.

25 червня 2012, 12:34
Власник сторінки
Председатель общественного совета при городском исполкоме и руководитель организации "За здоровый образ жизни"
0
730
В Козятині тверезо святкували день молоді і було дуже весело.

Козятинська громадська організація «За здоровий спосіб життя» взялась за мету допомогти і навчити молодь проводити свій відпочинок без алкоголю, куріння ,наркотиків та других негативних звичок .

Козятинська громадська організація «За здоровий спосіб життя», взяла участь в спонсорстві і організації "Дня молоді"  яке відбулося  24 червня в центрі міста Козятина , біля міського будинку культури .

               Голова організації Павлов Федір звернувся до молоді  «Дозвольте поздоровити вас  з Днем молоді і побажати вам  притримуватися тверезого та здорового способу життя, і не підпускати  самого небезпечного ворога-це алкоголь, куріння і наркотики, тому що ми люди нового тисячоліття, а це нове чисте мислення , нові добрі цілі , нові добрі бажання, які  допоможуть вам стати щасливими , научіться берегти себе і цінити і у вас все буде добре »         

       Козятинська організація «За здоровий спосіб життя» пропагує здорові цінності життя , яка завжди приймає участь в спонсорстві і організації молодіжних, спортивних і культурних програмах міста та району , активісти  взялись за мету , допомогти і навчити молодь проводити свій відпочинок без алкоголю, куріння ,наркотиків та других негативних звичок і притому не втратити позитивного, радісного, святкового   настрою.

           Активісти волонтери ,  на площі встановила міні бар, де молодь могла обміняти сигарети чи пиво , на холодні соки чи солодку газ воду а також цукерки, жуйки.Безкоштовно активісти організації роздавали  книжки,брошури,календарі з інформацією важливості Здорового способу життя .

            Для молоді які не курять і не п'ють була можливість прийняти участь в конкурсі «Самий сильний», той хто більше віджався від землі, той в подарунок отримує пляшку холодної пепсі коли. Переможцем «конкурсу Силачів» став Тарас Віктор Сергійович 15 років ,  віджався від землі з короткими трьох разовими відпочинками близько 150 раз , який отримав Кока колу та солодкі призи .

         Не менше важливіша ціль нашої організації, було провести тест опитування про такі безалкогольні заходи , за що і взялися активісти громадської організації .

  В тест опитувальної листівці , були поставлені підписи під таким змістом «Мені подобаються такі молодіжні заходи які проходять без алкоголю , куріння що проводить громадська Козятинська організація «За здоровий спосіб життя» .  І тому я бажаю більше таких заходів у нашому місті Козятині . Я проти алкоголю , тютюну і наркотиків». Було зібрано близько 150 підписів  проти алкогольних свят в нашому місті, також вони залишили свої номера телефонів для контакту і допомоги в організації безалкогольних молодіжних заходів.

        По словам активістів Наташи Марянчик , Чубатюк Романа , Стратійчук Тані та Павлової Таїси молодь була в захваті  вікторинами, конкурсами, стосовно тверезого життя ,  підписи практично кожний ставив з задоволенням.

            Наша організація провела ще один конкурс, активісти зібрали написані бажання  ,  які дуже були схожі, наприклад « Хочу щоб мої друзі і я, жили трезво і залишили  негативні  звички» , «Хочу щоб всі українці оставили алкоголізм та наркотик», «хочу щоб мої батьки оставили алкоголь і жили Здоровим способом життя», «Мені дуже тяжко я не хочу бути алкоголіком і наркоманом хочу щоб ця залежність пішла  з мого життя » і потім цей лист прив’язали до повітряної кульки і запустили в небо під оплески, в знак того що якщо є віра і бажання, це обов’язково здійсниться .

             Молодь постійно прибувала сказав Павлов Ф. якби у нас хватило сили і ресурсів провести цю акцію шість годин а не три години , ми б зібрали і 500 підписів молоді , які вже не перший раз підтримують безалкогольні свята та другі заходи.

           Організація «За здоровий спосіб життя» вирішила утворити в місті об'єднання,  громадських та релігійних організацій, які візьмуть на себе відповідальність, допомогти Козятинській молоді,  залишити назавжди алкоголь , куріння , наркотики і прийняти Здоровий та тверезий спосіб життя ,просто цим повинен хтось займатися , що є також головним, це фінансування даних  безалкогольних  молодіжних свят , розповідає Павлов .Ф голова організації «За здоровий спосіб життя» .

         Як допомогти молоді стати на правельну дорогу життя? , можливо нам треба подружитися  з цими молодими людьми і запропонувати  компанію друзів які находять задоволення в тверезому житті .

         Можливо вже треба задуматися керівництву міста, та керівникам  ресторанів та барів, що може уже прийшла пора рекламувати не пиво і цигарки і заробляти гроші на здоров'ї  нашої козятинської молоді, а показати другий шлях , який робить людей щасливими-це тверезий та здоровий спосіб життя, який  вибрали сотні тисяч українців, вони з гордістю можуть  сказати  «це щасливе життя яке я давно шукав !!! » 

             Як  попадають  діти в прірву алкоголю, куріння, наркотиків? Тому, що перші рази хтось безкоштовно їх пригощав, хтось  запропонував їм свою компанію, яка на перших порах «цінували» їх , адже багато молодих людей остаються в компанії алкоголіків чи наркоманів за того, що вони одинокі і їх там «цінять» і для них там нічого «не жаліють», на перших порах.

    Наша організація За здоровий спосіб життя  пішла подібним шляхом але навпаки-це безкоштовно пригощати на наших акціях , безалкогольними напоями, чаєм , соками , солодощами , друге цінити  та подарувати їм свою дружбу і підтримку безкорисно , третє запропонувати спортивні змагання чи культурні заходи і четверте якщо до нас звертаються про допомогу у нас завжди є рішення данної проблеми і ми ніколи не скажемо ні …

         Мені було приємно і радісно , коли на вікторині «Самий сильний»  молоді хлопці в 16 років віджималися від землі 70-150 разів і отримали  призи, кока-колу чи другі солодощі , я задав їм питання чи вживають вони алкоголь чи сигарети вони відповіли, що категорично ні …, бо вони з друзями ходять в спорт зал , а що їм допомогло уникнути алкогольної та наркотичної залежності ?  була відповідь «Це моя компанія,  яка поставила на першому і самому високому місці Здоровий , духовний  та тверезий спосіб життя»   додав Павлов Федір .

     Дорогі друзі, хто хоче стати спонсорами, чи приймати участь в проектах спортивних та культурних програм для молоді «Молодь проти алкоголю,тютюну та наркоманії»

 пишіть за адресою fedor-petrovich@yandex.ru .

     Якщо вас, чи ваших дітей наздогнала алкогольна , тютюнова чи наркотична залежність також пропоную звертатись по даному адресу чи телефону, ми постараємося надати вам  важливу консультацію, чи надати можливість пройти реабілітацію в будь-якому регіоні України.

З повагою керівник Козятинської громадської організації «За здоровий спосіб життя»

Пишіть за адресою fedor-petrovich@yandex.ru .

тел.  0635603891  

наш сайт http://cerk.ucoz.ru

Козятинська громадська організація За здоровий спосіб життя голова Павлов Федір.П

Секретар Козятинської міської ради Лазарчук Антоніна Володимирівна .

Начальник управління освіти   Лідія Михайлівна .

Депутат міської ради , голова організації Наш дім Вінниччина .

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: День міста
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.