«Тіні незабутих предків» знайшли своїх жертв

27 червня 2012, 13:18
Власник сторінки
0
4027
«Тіні незабутих предків» знайшли своїх жертв

Днями кінокомпанія Pro100 Films та Suspense Films Production оголосили переможців кастингу до найочікуванішого фільму 2013 року "Тіні незабутих предків".

Днями кінокомпанія Pro100 Films та Suspense Films Production оголосили переможців кастингу до  найочікуванішого фільму 2013 року "Тіні незабутих предків". Головні герої - молоді талановиті актори, яких відібрали серед трьох тисяч претендентів по усій Україні: Владислав Никитюк (переможець on - line кастингу на порталі say.tv), Богдан Юсипчук (Львів), Дмитро Ступка (Київ), Софа Галабурад (Луганськ), Паша Лі (Київ), Роксолана Кравчук (Чернівці), Марина Шако (Київ), Олена Мусієнко (Київ).

З відомих акторів у фільмі зіграють: Ольга Сумська, Богдан Бенюк, Юрій Розстальний, Валерій Легін, Володимир Нечипоренко, Костянтин Линартович, Ольга Фреймут.

Картина "Тіні незабутих предків" - про історія Мольфарів, Книгу Тіней, Чорнокнижника та звичайну молодь, яка опиняється в центрі загадкових і містичних подій. Дія фільму розгортаються в Західній Україні - Чернівцях, на території відомого університету, та в Карпатах. Зніматиме картину відомий голлівудський оператор Марк Еберлі (Mark Eberle), відомий за фільмами «Небесний форсаж», «Приречений рейс», «Гордий американець» та інші. Прокат фільму запланований на початок наступного року.


ЛЮБОМИР ЛЕВИЦЬКИЙ (Режисер фільму): «Це був важкий вибір. Ми переглянули більше трьох тисяч учасників з 5 міст-мільйонників нашої країни, і вперше  в Україні провели on - line кастинг на порталі say.tv. Я був уражений талантом і вигадкою людей. Вони створюють мікрофільми, роблять з монологів короткометражки. Відібрали кращих з кращих! Це будуть молоді зірки нашої країни!».


ДМИТРО СТУПКА (роль Вані): «З Любомиром ми познайомилися роки чотири назад на зйомках рекламного ролика. Розуміння зав'язалося з перших слів. Любомир  розповів про ідею свого нового фільму, і сказав, що запросить мене на проби. Не дивлячись на те, що багато хто може подумати, прізвище не було головним фактором для Любомира, він дізнався, хто я, вже після пропозиції знятися у фільмі, що для мене особливо приємно».



ПАША ЛІ (роль Вови):
 «Випадкова зустріч стала нагадуванням про минуле і причиною кастингу для нового. Я ненадовго приїхав з Росії в Київ, зустрів Любомира, слово за слово, дізнався про його новий проект. Ще коли знімали " Штольню", Любомир згадував в розмові, що це тільки початок і він дуже хоче знімати  українське і виходити на високий рівень. Я завжди підтримував і розділяв його погляди про те, що український ринок конкурентоспроможний, у нас є молоді таланти. Ми домовилися, що пройде час, і ми обов'язково зустрінемося... Цей час настав. Тільки тепер ми досвідченіші, з нами банда однодумців, ми готові експериментувати».


ВЛАДИСЛАВ НИКИТЮК (роль Захара): «Був кінець квітня. Сесія, аврал, ні хвилини спокою, я був в університеті на репетиції, коли подзвонила мама і заявила:  "На "Say.Tv" проводять on - line кастинг на фільм "Тіні незабутих предків", обов'язково прочитай інформацію!”. Я скептично поставився до цього. Вдома ми повернулися до колишньої теми, і думки розділилися. Мама дотримувалася принципу "якщо не віриш в удачу - вона відвертається", а мені здавалося, що в нашій країні не буває удач, що все дуже давно продано і куплено. Але все таки, ми зібралися з друзями і записали відео. Я навіть не сподівався, на удачу, але за результатами on - line кастингу я потрапив у фаворити. Було дуже приємно. Потім мене запросили на проби. Час йшов, ніхто мені не дзвонив і не писав, тому я вирішив, що пролетів. Але удача мені посміхнулась. Я щиро вдячний Любомиру і його команді за можливість спробувати себе в такій цікавій і захоплюючій роботі».


БОГДАН ЮСИПЧУК (роль Артура): «Про те, що Любомир хоче знімати "Тіні" я знав давно. Спочатку думав, що кастинг вже закінчився. Потім я поїхав до батьків на захід, і раптово дізнався про кастинг у Львові. Там мені нічого не сказали.  Пройшло чимало часу, аж поки мій телефон не задзвонив, я хотів почути "вас затверджено", але... мене викликали на докастинг. Після 10-ти хвилинного хвилювання, я ввійшов у роль і відчув, що буквально починаю "купатися" в ній. Це те, про що нам часто говорили викладачі. І тут Остапа понесло.... Чесно кажучи, з того моменту я відчув, що зробив фактично ВСЕ, що в моїх силах, і був впевнений, що роль моя.  Інтуїція мене не підвела».


СОФА ГАЛАБУРАД (роль Рути): «Про кастинг я дізналася від товариша. Дуже переживала, оскільки дізналася, що кастинг масштабний, думала: "Куди там мені". Але все таки, взяла за компанію подругу і пішла. На пробах мене, окрім читання тексту героїні на камеру просили зображувати дикий жах. Я так кричала, що зірвала голос, горло хворіло неймовірно, але команда знімальної групи була задоволена. Навіть аплодували! Вже по дорозі назад у мене чомусь була тверда упевненість, що я пройду на одну з головних ролей. Інтуїція не підвела! Описати свої емоції під час очікування результатів - нереально... Я ніколи не забуду той день, коли мені подзвонили і повідомили, що мене затвердили на роль Рути».


АЛЬОНА МУСІЄНКО (роль Анжели): «По життю я оптимістка і вірю в те, що нічого просто так не трапляється. Люди опиняються в потрібному місці, в потрібний час. Так сталося і зі мною. Одного разу я сиділа в кафе, чекала сестру. Навпроти мене сів хлопець. Через деякий час, він запитав, чи немає поруч біля мого столика розетки, щоб зарядити ноутбук. Розетка виявилася саме біля мого столика. З хлопцем ми розговорилися, коли торкнулися теми творчості, я розповіла про свої  досягнення, і він мені запропонував сходити на проби до фільму. Я з радістю погодилася. Виявляється, я прийшла того дня, коли режисер визначався з головними героями. 4 хлопці і 3 дівчинки були затверджені, четверта дівчинка на роль Анжели ще розглядалася командою. Я не хвилювалася, імпровізувала і була собою. Дякую Любомиру, що повірив в мене!».


РОКСОЛАНА КРАВЧУК (роль Юлі): «Звісно, я знала про кастинги до фільму. Про них хіба що не чула моя бабуся!  Так склалося, що в період відбору я була вдома, в Чернівцях. В день кастингу ми з друзями сиділи на терасі в кавярні. За сусіднім столиком сиділи дівчата, які вже побували на кастингу і просто шалено ділилися емоціями. За кілька годин відправлявся мій потяг. Я сама здивована тим що трапилося зі мною потім. Взагалі-то, я не роззява,  але ключі від дому, якимось чином опинилися у подружки, яка поїхала з  хлопцями на кастинг. Без квитків та речей, сенсу їхати на вокзал я не бачила, тож я ще залишилась на день. Зрештою, всі ми зустрілися вдруге, але вже на кастингу. Після стандартної  фрази «Ми Вам зателефонуємо», я втратила будь-яку надію. Важко передати яким було моє здивування, коли мені все-таки передзвонили…»


МАРИНА ШАКО (роль Ляни): «Мрія знятися в кіно мене не покидала давно. І я вирішила ризикнути... Дізнавшись номер кастинг-директора, я домовилась пройти кастинг в офісі кінокомпанії, у зв'язку зі своїм щільним графіком роботи. Я молилася, що б мене взяли на роль... І через деякий час, мене повідомили, що я-таки пройшла. Дізнавшись, що в головній ролі буде Дмитро Ступка, я дуже зраділа.  Я давно мріяла познайомитися з ним ближче, і тут такий випадок підвернувся. Я ж вільна дівчина : )».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.