Поточна тактика перемоги у визвольних змаганнях за Україну.

04 липня 2012, 11:27
Власник сторінки
Прямые и венчурные инвестиции. Высокие технологии и интернет-проекты.
0
432
Поточна тактика перемоги у визвольних змаганнях за Україну.

Незважаючи на програний бій, ми повинні згуртуватися для перемоги у війні. Навіть відступ - це лише військовий маневр, який має бути спрямований на перегрупування сил для доконаної перемоги.


Окупаційна влада криміналітету та совкового бидла у звичний їй спосіб здобула локальну перемогу.
Тактичний задум гопоти такий:

  • Совковому електорату, підтримку якого було втрачено недолугими рішеннями останніх років і відсутністю будь-яких досягнень, продемонстровано, що обіцянки начебто виконуються. Це повинно повернути до стойла бодай кілька відсотків тих совків, імперських рабів та русонацістів, хто зневірився в гопниках.
  • Український електорат радикалізовано з метою викликати спротив, що за задумом урок повинен:
  1. Навернути кілька відсотків голосів від Об'єднаної опозиції  до ВО Свобода, яка за їх задумом не пройде до парламенту (від Свободи не буде спостерігачів, тому голоси на їх користь можуть бути фальсифіковані з великою ймовірністю), отже відбере голоси в українських сил.
  2. Збудити пасивних совків уявною загрозою "бандерівської реакції", що можливо спонукає їх піти на вибори і віддати голос за якихось "небандерівців", а насправді за криміналітет.
  • Відволікти увагу громадськості від катастрофічного невміння робити хоч щось, крім красти і просирати.

Успішна стратегія повинна бути контрінтуітивною!

Я пропоную таку тактику дії:

  1. За мовне питання виступає лише ВО Свобода і лише в мажоритарних округах, де потенційно сильні/відомі кандитати від урок, проституток (на кшталт Литвина і його БЛі) та коммунофашистів. Фокус - постійне нагадування виборцям, що саме голубі урки та їх підлабузники, персоніфіковані відповідними потворами, прийняли антиукраїнський закон. Це повинно забезпечити, що жоден українець не проголосує за бандита, совка або проститута.
  2. Фокус об'єднананої опозиції не на мовному питанні, а на незаконному збагаченні  "сім'ї"  та близьких до влади олігархів, провалах і недоліках у будь-яких сферах життя, зовнішньополітичних прорахунках ("ми вам здали флот і мову, а ви нам що?"), рейдерська навала гопоти на місцевих підприємців, звірства податківців та інших державних органів, тотальне зростання корупції. У мовному питанні потрібно наголошувати, що це лише політтехнологія та шахрайство і реальних наслідків мати не буде. Така агітація повинна проходити зокрема у Східних і Південних регіонах, щоб забезпечити, що виборці зроблять свідомий, а не емоційний вибір.
  3. У протистоянні щодо мовного питання повинні брати участь лише народні депутати і інші популярні особи і лише по питаннях порушення Конституції і фактичного шахрайства. Бійок і крові не потрібно, бо в гопоти вже приготовані загони найманців, які чатують. Кров вигідна гопникам, а нам ні! Українці вже все розуміють і запевняти їх в тому, що криміналітет - це окупаційна влада, не треба. Для загальнонаціонального рівня достатньо періодичного нагадування, що "Кримінальная влада хоче відібрати в тебе твій дім - Україну, як вже відняла мову, землю, освіту, власну справу...".
 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.