Чому необхідно платити за протести

04 липня 2012, 20:32
Власник сторінки
0
399

Якщо немає захисту на майбутнє та належної винагороди активістам за проявлений героїзм люди будуть боятися виходити з протестом на вулиці

Чому мало-чисельний протест проти мовного закону. 
По перше, дуже часто можна почути про проплачені демонстрації і т.д., що це є дуже погано, не розумію в чому погано? Чому люди маючи позицію і ідуть (їдуть) на її захист мають це робити за власний кошт, якщо тільки дорога коштує у обидва кінці до 500 грн., а то і більше. Не всі можуть поїхати або прийти, комусь не дозволяє страх, комусь здоров'я, але ж підтримувати активних людей можуть. Активістам необхідно платити, їх треба годувати, а потім ще захищати. Треба це робити відкрито, щоб не було якоїсь неправди, хто хоче і може собі дозволити за власний рахунок будь ласка. Відкрийте рахунки повідомте про них, можна і СМС-кою фінансувати тільки повідомте і люди почнуть надсилати і побачите наскільки реальна є підтримка, і кожного вечора повідомляти скільки надійшло коштів, скільки сплачено і за що, і тоді люди будуть бачити відкритість і правду будуть приходити і пропонувати свої послуги. А керівникам та організаторам необхідно забезпечити повний захист будь-якого активіста або прихильника.  
По друге кажуть що міліція зупиняє, не дозволяє проїхати і т.д., незрозуміло чому вести себе як партизани по одинці? Якщо маєте позицію і протестуєте то єднайтеся, створюйте колони не з дох транспортних засобів, а з сотні, тисячі по переду пустіть комунальні машини з мигалками і гайда, що можуть вдіяти з тисячами, коли вони вийдуть просто повітрям подихати? 
Ну і на останок немає молодих дівчат, дівчата приїдьте покажіть чоловікам як треба насправді відстоювати свої права та позиції. Бо ніщо не зможе розбудити сплячого чоловіка як жіноча краса. Панове організатори платіть дівчатам більше, бо в них потреби більші і буде з Вами успіх! 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: мовний закон
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.