Акція непокори щодо прийняття закону про мови в Україні

05 липня 2012, 09:16
Власник сторінки
0
787
Акція непокори  щодо прийняття закону про мови в Україні

Я закликаю усіх небайдужих українців провести акцію непокори

Я, Олексій Хахльов, як громадянин України не можу залишатись осторонь. Сьогодні вирішується питання подальшого існування нашої мови, та й держави. Політики загрались. Вони не помітили чи, навпаки, свідомо вивели країну на межу громадянського конфлікту і розколу. Я закликаю їх схаменутись!

Я закликаю рядових членів Партії регіонів, аби вони розбудили залишки розуму і патріотизму в своїх лідерах. Зупинили свавілля і хамство депутатів-регіоналів.

Я звертаюсь до представників опозиції: досить політики і передвиборчих маніпуляцій. У ваших іграх за владу ми втрачаємо державу.

Я звертаюсь до жителів Рівненщини і громадян України: будьте свідомими. Захистимо разом нашу мову, нашу державу і наше життя.

На знак протесту, я закликаю усіх небайдужих українців Рівненщини провести акцію непокори.


У п’ятницю, 6 липня, о 12:00 годині натиснути на клаксон свого авто і продемонструвати владі, що ми не раби.

Я закликаю вас надіслати листи і телеграми на ім’я Президента з вимогою ветувати цей закон. Якщо ми разом висловимо свою непокору — влада відступить.

  Надія є!

Олексій ХАХЛЬОВ



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.