Досить брехати не вмієте працювати ідіть геть.

05 липня 2012, 19:58
Власник сторінки
0
590

Скажу чесно на час політичної кризи думав уже не писати в блоги. Так як жодна з політичних партій мене не захищає. І якщо мене затримують то тоді мене вже точно приберуть, але не втримався.

Скажу чесно на час політичної кризи думав уже не писати в блоги. Так як жодна з політичних партій мене не захищає. І якщо мене затримують то тоді мене вже точно приберуть, але не втримався. Так як реклама влади про подолання руїни В понеділок перебував у Ярмолинцях, це районий центр в Хмельницькій області. Там люди жаліються що їм систематично відключають воду. Без води кожен день до 11.00 залишається і лікарня. Яка відповідає за здоровя людей. Як їм лікувати. 
Сьогодні проходячи вулицями вже іншого міста я побачив що пенсіонери сидять при жарі о очереді чекаючи тисячу гривень яку їм влада обіцяє. А як же реклама яка крутиться по всіх телеканалах що дякуючи партії регіонів немає черг. Але я скільки разів не проходжу повз Ощадбанк, весь час бачу черги. Яким же сліпим потрібно бути щоб цього не бачити. Напевне пора вже скинутися нашим чиновникам на хороші окуляри. Щоб вони побачили народ.
Ще одне що можна розглянути депутати таки прийняли закон про мовну політику. Яким надали російській мові статус регіональної в областях де російськомовного населення 10 %, а що на 90% інших потрібно забути. Так же не можна, це реальний перебір. До тих хто захищає закон я хочу звернутися. Скажіть вам хтось забороняє спілкуватися російською. Також якщо ви не знали на цей закон планується виділити від 12 до 17 млрд. Скажіть що вам краще, російська мова регіональна чи щоб цих 12млрд розділили між пенсіонерами і додали по пару гривень до пенсії. Що краще, вибирати вам. Хочу звернутися до своїх однолітків. Народ сьогодні вони забирають мову, даючи вам по 20 гривень за годину щоб ви там покричали на підтримку закону. А завтра приймуть житловий кодекс і вижинуть вас з будинків. Так більше не можна. Влада занадто забрехалася. Або нехай нормально працюють, або нехай ідуть геть. Але тоді повина піти як Верховна рада, так і Президент. Пане Янукович, якщо ви лідер нації то зробіть так як зробив Кравчук в 1994 році.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.