...Двуязычие, Таможенный союз, )|(опа...

06 липня 2012, 12:38
Власник сторінки
Журналист
0
524

Дорожная карта прохФФесионалов.


Вже третій день чую запитання, що проголошують усілякі розумники. І вони це так риторично запитують в нікуди, та ще й з філософським придихом - мовляв, нашо тим регіоналам саме зараз збурювати країну цим "двуязичієм" ...???

Що за дурня?! Все давно зрозуміло! Янукович і вся його банда жваво виконує свою передвиборчу обіцянку - але не ту, що давали людям, а ту, в якій "зуб дали" Путіну! Тобто - привести Україну в царство того самого Путіна, аби він почувався імператором! А поки вони нас туди ведуть - по дорозі завзято обкрадають, як можуть... А приведуть - буде вже Путінська банда нас грабувати.

... А це "двуязичіє" - перший відвертий крок і до Митного союзу, і до Євразійського. А цей закон на кшталт перевірки на "білорускість" - стерпить народ... Все! Можна йому плювати в пику і не паритись! А не стерпить - залякаємо, бо тепер є привід придовбатися до кожного!

Уся ця провладна "еліта" з Донецьку - то тупа провінційна шпана, яка по життю не може без господаря, яка сама мислити просто не взмозі, яка відчуває дискомфорт, якщо ними ніхто не керує. Приміром, той Янукович - в нього на лобі написано, що він ніяковіє, якщо поруч нема конвою, а зверху "хозяїна". Регіонали - стадні тварини, що конче потребують вівчара, за якого можна ховатися...  і який виведе їх спокійно пастися... Тобто, дасть змогу спокійно грабувати народ - бо в тому ж Євросоюзі, людей грабувати - зась! А в Євразійському - скількі хочеш, аж до мародерства...

...Нещодавно знайшла таку чудову агітку - їй вже років 70... Але ж, яка вона сьогодні актуальна )) Власно, мені хочеться поставити під нею підпис: Дорогою в Митний союз...

 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.