Відкрите звернення до міліції, солдатів, офіцерів.

06 липня 2012, 21:42
Власник сторінки
анархо-панк, Ліберальний Анархізм, внутрішня міграція
0
654

Звернення



Звертаюся до Вас поки Ви ще громадяни України, бо завтра Ви вже можете ними не бути. Шановні, проти кого Ви піднімаєте зброю і кидаєте сльозогінні балони? Проти батьків дітей, проти Ваших обікрадених батьків? Проти майбутнього? Кого Визахищаєте? Тимчасовий зсучений уряд? Бугра, який Вас використовує гарматним м’ясом? Уряд, який вже став на сміх курам? Він завтра піде у відставку, а Вас з нових ніхто не прийме в свої обійми. Ви стаєте їхньою маніпулятивною машиною проти народу. Ви не народ? Чи задумувались Ви, що народ починає вибухати і скоро ваша захисна амуніція нічим не допоможе? А може разом збережемо те, що хоч трохи залишилось від України? Дідівську славу, наших дітей, пам’ять. Янукович зі своїми шістками завтра подарує і Вас кремлю. В кремля є кого годувати – Ви в першу чергу станете йому не потрібними. 
Що я пропоную. Не варто йти на народ зі зброєю, варто об’єднуватись з народом. Допоможіть, а не нашкодьте. Бо що Ви, окрім ненависти, дочекалися від народу? Чому в США поліцейського поважають, а на Україні ні? Не задумувались? І мені не важливо хто якою мовою говорить, мені важливо хто ще не усвідомив наскілько нас кинули. А в першу чергу кинули російськомовних, бо україномовні і залишиться такими. Думайте, поки ще народ не повстав в першу чергу проти Вас. Амуніція не врятує!
Письменник, анархо-панк, батько 2-х дітей – Вакуленко-К. Володимир
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.