Звернення в`язнів сумління

08 липня 2012, 06:31
Власник сторінки
вільний журналіст
0
401

Голос принципових


Сини і доньки Великої України!

Для чого вам кулаки, міцні руки і рішучість в серцях? Для чого вам совість, логос і успадкована від пращурів анатомія вольових начал? Чи для того ви наділені цим, аби самовиснажуватись розмаїтими імітуваннями «боротьби» та «бурхливої діяльності»? Чи, можливо, для того, щоб зазнавати повсякчасної абсорбації з боку тусовочних інтриг, інтернет-пристрастей, дефілювань у модних шмотках і словесного тріпперу у пивних пабах? Кому потрібна ця декоративна жертовність і вербальна дефекація про якусь абстрактну Вітчизну?

Реальність духовного поняття Нація є очевидною, як постулати Евклідової геометрії … , а от з реальністю патріотичних почуттів синів тієї ж таки нації – все набагато складніше. Чому?

Невже для багатьох з вас патріотизм є банальним позерством і рольовою грою юнацьких років?

Дуже часто трапляється так, що під густим туманом скороминущих емоцій, тусовочного азарту  і пубертатного радикалізму ніякої самозреченої відданості Вітчизні у ваших серцях не виявляється.  Якщо це так, то для початку зізнайтесь, принаймні собі, в цьому лицемірстві, кожному варто замислитись над тим хто він і на що він готовий піти заради захисту того, що є Рідним, а відтак Кровним.

Площина існування Рідного не визначається абстрактними поняттями книжкових теорій. Данність Рідного є виявом гіпер реальності. Все, що входить в сонм Кровного фактично на порядок реальніше, ніж сама реальність. А відтак, потрапляючи в лещата дійсних небезпек, усе Кровне потребує реальної оборони, реальних дій, реально затрачених кілокалорій і кілоджоулів зусиль.

Якщо ви ідентифікуєте себе як патріоти, ви зобов’язані в перших рядах стати живим щитом на захист Рідного, себто етнонаціонального. І ця оборона потребує конкретних дій на двох фронтах.

Нація як і кожна повноцінна індивідуальність сформована на засадах дуалістичної природи. Символом цього одвічного паралелізму є співіснування в людині матеріально-тілесних і духовних означень. Ця схема з точністю відтворюється в масштабах національного організму. Дух і Кров – ось складові нашого єства. Їх слід пропорційно плекати та відстоювати як непорушну святиню. Не розумно загострювати акцент нашої боротьби лише на питаннях Крові. Забуття Духу призводить до не меншої втрати національних надбань.

Коли ліберали нав’язують суспільству норму міжнаціональних шлюбів, висуваючи ідею кількісного тиражуванна чорношкірих українців, ви – справедливо засуджуєте їх ідеологеми. Вмотивованість вашої позиції є кришталево зрозумілою, адже політика мульти-культі призводить до невиправного розбазарювання генофонду Нації та її фізичного знищення. З цим аспектом «нашого кампфу» все зрозуміло, як білий день. Туманним і нелогічним лишається ваше ставлення до іншого, не менш важливого, фронту боротьби. Без звитяг на ньому ми не зможемо зберегти свою історичну пам'ять, а відтак національну ідентичність. Ареною означеної боротьби є мовне питання. Нам, як людям, які перебувають у неволі, не зрозуміло: чому ви з відстороненою байдужістю сприймаєте замах на життя Нації, що здійснений з флангу духовної експансії. Чому ви бездієте в той момент, коли ворожі сили підривають духовну складову Нації у вигляді мови? Хіба для кожного з вас не є самозрозумілою важливість цієї метафізичної пуповини, котра сполучає нинішнє покоління з духом предків? Хіба ви забули якою мовою з глибини століть до вас апелюють через балади і думи Самійло Кішка, Іван Богун, Байда Вишневецький?

За умов втрати мовного каркасу українська Нація змушена буде розпрощатися з атрибуціями повноцінності. Цей наслідок є невідворотнім. У наших ворогів на меті перетворити українців на сировинний додаток до глобально уніфікованих генетичних утворень, де всі розмовлятимуть «великим и могучим».  Поки бидляче політичне утворення на ймення «Партія Регіонів» виконує замовлення Кремля, ви з пасивністю, гідною терпіл, відсторонено спостерігаєте за знищенням духовних надбань Нації. Де вияв вашого патріотизму і громадянської позиції? Відтак ми, українські в’язні сумління, звертаємось до всіх патріотів, у кого ще лишилась совість та спроможність діяти, з закликом:

1.       Підтримати усі акції політичних сил, що матимуть на меті перешкоджання прийняттю Верховної Ради законопроекту про надання статусу регіональної російській мові.

2.       Ми закликаємо дієво та радикально протистояти діяльності антиукраїнських організацій, які істерично лементують про утиски російської мови в державі, де 90% друкованих видань та ТВ-продукції і без того є російськомовними.

3.       Ми закликаємо вас принципово гнути лінії економічного патріотизму і купувати у крамницях україномовні газети,журнали, книги, ти самим підтримуючи вітчизняного видавця.

4.       Ми закликаємо вас прямувати всупереч бюрократично-адміністративному нав’язуванню «Партією Регіонів» російської мови і виявляти свій антисистемний протест через повсемісне використання української мови.

5.       Ми закликаємо кожного з вас на рівні особистісного рішення ставати свідомим духовним носієм української мови і повертатись до рідних культурно-історичних витоків, локалізуючи на мапі України чорні плями наслідків багатолітньої експансивної політики русифікації.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.