Протест щодо прийняття закону «Про засади державної мовної політики»

13 липня 2012, 10:39
Власник сторінки
0
471
Протест  щодо прийняття закону «Про засади державної мовної політики»

Захистимо разом нашу мову, нашу державу і наше життя.

Я, Олексій Хахльов, як громадянин України, не можу залишатись осторонь прийняття закону про мови. Сьогодні вирішується питання подальшого існування нашої мови та держави. Політики загрались. Вони не помітили чи, навпаки, свідомо вивели країну на межу громадянського конфлікту і розколу. Я закликаю їх схаменутись!
Я закликаю рядових членів Партії регіонів, аби вони розбудили залишки розуму і патріотизму в своїх лідерах. Зупинили свавілля і хамство депутатів-регіоналів.
Я звертаюсь до представників опозиції: досить політики і передвиборчих маніпуляцій. У ваших іграх за владу ми втрачаємо державу.
Я звертаюсь до жителів Рівненщини і громадян України: будьте свідомими! Захистимо разом нашу мову, нашу державу і наше життя.
На знак протесту, я закликаю усіх небайдужих українців Рівненщини надіслати листи і телеграми на ім’я Президента з вимогою ветувати цей закон. Якщо ми разом висловимо свою непокору — влада відступить.

Надія є!
Олексій ХАХЛЬОВ
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.