Участь у програмі «На часі» на телеканалі «Рівне 1»

13 липня 2012, 11:22
Власник сторінки
0
520

Відповідальність за проголосований із багатьма конституційними та регламентними порушеннями закон лежить не лише на народних депутатах, керівництві Партії регіонів, а й її рядових членах.

Вчора , як ініціатор акції протесту проти закону №9073 «Про засади мовної державної політики», я  взяв участь у програмі «На часі» на телеканалі «Рівне 1». Під час ефіру, наголосив на загрозах ухваленого Верховною Радою документу.
Зокрема, закон є ширмою для відведення уваги громадян від іншого закону, котрий дозволить чиновникам приховати дерибан майже 250 млрд. гривень бюджетних коштів. Також у країні виникла загроза асиміляції та початку громадянської війни.Цей закон нас – українців – змішує не лише у мовному просторі, а й те, що в нас забирають можливість самоідентифікуватися, як українська нація. Більше того, депутати від Партії регіонів не просто поставили мовне питання на порядок денний, а штовхнули державу до громадянського конфлікту.
Відповідальність за проголосований із багатьма конституційними та регламентними порушеннями закон лежить не лише на народних депутатах, керівництві Партії регіонів, а й її рядових членах.Місцеві очільники партії влади не повинні робити маніпулятивні кроки, щоб засвідчити свою толерантність до мови. Вони повинні виголосити чітку позицію з цього приводу. А ті рядові члени партії, що залишаться в її лавах, автоматично приєднаються до всіх тих, хто бореться проти України, проти її незалежності. 
Повний випуск програми Ви можете переглянути на моєму сайті http://khakhlov.com.ua чи на моїй сторінці  в Facebook .
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.