Генерал ганяє жуків. Передвиборчі мініатюри

16 липня 2012, 15:49
Власник сторінки
0
547
Генерал ганяє жуків. Передвиборчі мініатюри

Фасованою отрутою дивують жителів Вінничини. На буклети із фотографією генерала Вовка приклеїли пакети з труткою проти колорадських жуків

Карати ворогів, любити "прекрасну, щедру землю" і боротися з усіма, хто "незаслужено посягає на її щедроти". На додаток до закликів, стилістично близьких до народу, активісти громади додали отруту.

"Гречку давали у прошлі роки, олію, цукор. Але щоб із труткою до людей - до такого ще ніхто не додумався, - сміються жителі села Березівка Вінницької області. - Вже ні за гречку, ні за отраву нікого не будемо вибирати. Хай спершу роблять у нас зміни, роботу дають хлопцям, які спиваються", - кажуть березівці. Про походження буклетів і плакатів навіть найбільш обізнані місцеві жителі нічого не знають.

Почесний голова ГО "15 громада" генерал Василь Вовк (колишній керівник Головного слідчого управління СБУ) стверджує, що «ніде жодних заяв щодо наміру балотуватися до Верховної Ради не робив». Нагадаємо, 13 червня в Томашполі представники міліції затримали на 2,5 години двох членів громадської організації «15 громада» під час наклеювання біл-борду – нібито за незаконну передвиборчу агітацію.


На Вінниччині Василя Вовка вважають потенційним кандидатом у народні депутати по виборчому округу № 15 (Мурованокуриловецький, Шаргородський, Чернівецький, Томашпільський та Тульчинський райони). Громадська організація «15 громада» зареєстрована у червні 2012 року.












Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: ВИБОРИ 2012
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.