У Кота - лонія!

19 липня 2012, 09:13
Власник сторінки
Свободный художник.
0
388

Допоможемо людині позбутися хвороби!

Щойно на сусідньому блозі дізнався про те, що у тутешнього
аксакала,аборігена та автохтона діагностовано цю страшну хворобу. Лонію.
Намагаючись бодай хоч якто зарадити людині пирнув в Мережу та прочитав ось таке 
свідченя хворого на лонію земляка нашого аборігена, почесного кАзака усурійського кАзачаго війська з Біробіджану Ицхака Мойсейовича Шлахбаума (цитовано з сайту www.lentoy.sru)
 "С самого початку виявлення у мене  цієї хвороби я діяв за методологією славного кАзака Івана Васильовича Чапаєва, який стверджував, що в боротьбі з лонією головне - НЕ слюнявити й воно за тиждень мине.
Але за тиждень чуха та сверблячка ледь не довели мене до сказу. Дерся геть на стелю. Почав чухатися за допомогою кутової шліфувальної машинки. Звернувся до лікарів надто пізно - довелося робити лоботомію. Але вона не допомогла. Наразі вже стає питання про лоБКотомію, яку, мабуть, не переживу вже...."
Отакі сумні свідчення з Біробіджану, світового центру кАзацтва.
Щиро співчуваю нашому аксакалу та автохтону та раджу яко мога швидше звернутися до лікаря. Всіх дописувачів цього сайту прошу дуже допомогти йому в боротьбі з цією підступною хворобою.
Допоможіть, люди добрі, хто чим може!!!!
До речі медичний довідник зазначає про "особливу небезпеку цієї хвороби, що викликається мутним путінообразним мегавірусом третього ступеня. Летальніст сягає 85-ти відсотків уражених. Хвороба передається СТАТЕВИМ шляхом між свійськими тваринами. В дикій природі, наразі, - невідома"
Щиро зичу нашому аксакалу та аборігену всіляких гараздів в боротьбі з лонією.
Бережить себе!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.