Об’єднана опозиція?

20 липня 2012, 18:02
Власник сторінки
0
476

Наша опозиція - реальна сила яка зможе щось зробити, чи просто збіговисько кинутих і ображених?

Щоб розібратись в цьому потрібно згадати історію, тим більше що згадувані події відбувалися не так вже і давно коли наша теперішня опозиція мала більшість, і що вони зробили замість того, щоб виконувати обіцянки, які вони тепер так голосно кричать з трибун,(а можливість зробити те все була), вони почали з’ясовувати хто «зверху», в результаті чого вони ж самі і привели теперішніх «тушок» до влади. По приходу теперішньої влади вони замість того, щоб об’єднатися для виконання спільної мети почали робити один одного винними і вже на цей раз з’ясовувати хто більший патріот України і  хто зможе більше наобіцяти.

    Певний час вони ще влаштовували з ВР бійцівський клуб, з безвиході ,а коли відбувалися голосування за якісь «щекотливі»  закони вони під виглядом протесту покидали сесійну залу. Хоча мені здається вони робили це просто через боязнь прийняти той чи інший бік, так, щоб і від народу не відділитися і, щоб більшості не солити від, якої вони вочевидь сподівалися на якусь подачку.

   Потім розпочали кримінальну справу проти їх ідеологічного лідера-пані Тимошенко, яка в свій час доволі непогано вміла красти державні гроші, і здавати державні інтереси  і притому вправно запудрюючи мізки населенню. І тут опозиція почала потихеньку об’єднуватись, припинилася гризня між собою. В цій ситуацію вони мені дужа нагадують комуністів,які так само ревно обороняють свого любого Леніна.

  Своє об’єднання вони мотивують  прагненням «врятувати» Україну. А як на мене то вони просто хочуть влади, а для досягнення своїх цілей хочуть знову використати народ, як в 2004 використовуючи націоналістичні гасла і піднімаючи болючі для українців теми. Але вийшло все з точністю навпаки всі їхні обіцянки так і залишилися обіцянками. Їх ставлення до народу ми можемо бачити на прикладі акції протесту біля Українського дому коли опозиція пару днів «поголодувала» з  протестувальниками, а потім їх покинула згадали про них лише тоді коли один з них потрапив до лікарні. Лідер опозиції Арсеній Яценюк назвав «це перемогою української опозиції», перемогою чого,або над чим?

  Ще одна болюча тема для них це В.Кличко яки вперто не хоче ділитися своїм електоратом. Тут вони діють по принципу, або ти з нами, або проти нас і починають спроби «втопити» його мотивуючи це тим зо він не має шанців пройти до ВР а тільки відтягне в опозиції частину голосів, що її послабить. Згідно з даних соціологічних опитувань в деяких регіонах «УДАР» має більші рейтинги ніж  опозиція. Вбачаючи в Кличку потенційного конкурента з яким потрібно буде ділитися владою вони намагаються знизити   його рейтинги.

 Під кінець я б хотів сказати, що опозиціонери це зіпсовані владою люди які переживають тільки за себе,а до народу їм байдуже. Вони мали можливість, щось зробити для народу,для України, але не зробили, не зроблять і зараз.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.