Літературна школа

20 липня 2012, 18:38
Власник сторінки
0
526
Літературна школа

Цьогоріч в Карпатах з 13-18 серпня літературний клуб "МАРУСЯ" проводить Літню літературну школу.Запрошую всіх хто цікавиться літературним життям взяти в ній участь


Для молодих письменників лекції читатимутьЮрко ІздрикТарас ПрохаськоМаксим Кідрук,Андрій ЛюбкаГриць Семенчук і Завен Баблоян. Реєстрація учасників триває до 30 липня включно.

Головна ідея проекту - навчити молодих митців основам успіху в літературі, надати знання і практичні навички з літературної майстерності, менеджменту, особливостей літпроцесу та книжкового ринку в Україні.

Участь у літшколі можуть взяти молоді автори віком 18-30 років з усіх регіонів України, які бачать своє майбутнє в літературі та вже мають певні успіхи у цій сфері.

У програмі Літшколи - близько 30 лекцій, тренінгів, дискусій, рольових ігор,  воркшопів, літературних вечорів і кінопоказів. Також на Літшколі працюватиме симулятор видавництва, на якому учасники вивчатимуть принципи стратегії і тактики спілкування з видавцями.

Після закінчення Літшколи організатори спільно з лекторами відберуть кращі твори учасників, які вийдуть однією книгою у видавництві «Електрокнига».

Лекторами на Літшколі-2012 будуть майстри своєї справи, професіонали з багаторічним досвідом, а саме:

Для того, щоб взяти участь у проекті, потрібно заповнити реєстраційну анкету: http://bit.ly/LpRt4a. Прийом анкет триває до 30 липня включно. Відбір учасників здійснюється на конкурсній основі.

Організатори забезпечують проживання і харчування. Організаційний внесок кожного учасника - 600 грн.

Дата і місце проведення: 13-18 серпня 2012 року, база «Панорама Карпат» (с. Яблуниця, Івано-Франківська обл.).  

Організатор: Літературний клуб «МАРУСЯ»

За підтримки Фонду розвитку громад «Лівобережна Київщина»

Партнери: ГО «Форум видавців», видавництво «Електрокнига», букарня «Бабуїн»

Інформаційні партнери: Країна, Газета по-українськи, Gazeta.ua. ZAXID.NET,Платформа, Івано-франківський Прес-клуб, UAinfo, Буквоїд, Друг читачаЧитомо

Детальніше на сайті: www.marusia.org.ua

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.