З добром до людей. Подарунки від Гереги.

06 серпня 2012, 13:50
Власник сторінки
Блоггер. Общественный журналист.
0
479
З добром до людей. Подарунки від Гереги.

Продовжуючи тему.

Надаю кілька фото на тему, як кандидати в депутати завойовують серця виборців. Пані Герега пішла таким шляхом - встановлює на Лісовому масиві те, що мали б робити і без того комунальні служби міста - лави для старих, та дитячі майданчики для молодих.  Неоковирно та нашвидкоруч воно тут все робиться, але хоч щось робиться. Бо від недбальства житлово-комунальних служб міста скоро урветься терпець у цілого народа. 
Незхважаючи на вбивчу спеку, фонтан біля кінотеатру "Росію" так і не включили - вже літо скоро закінчується. Це була певна ознака про "покращення", бо фонтан працював той навіть у роки всесвітньої економічної кризи. То хоч мадам герега щось зробить для людей, які тихо ненавидять цю владу та коплять в собі гнів, ще не знаючи, як ним розпорядитися на виборах.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.