Довгострокова "камедия"

09 серпня 2012, 08:35
Власник сторінки
журналіст
0
490
Довгострокова  камедия

Іван Бурилов в 1949 році написав слово "комедия" в бюлетні для голосування, за що отримав 8 років ув’язнення.

Іван Бурилов в 1949 році написав слово "комедия" в бюлетні для голосування, за що отримав 8 років увязнення.
Парадокс, та »Іван Українець» може опинитись в аналогічній ситуації. Його чекають найрезонасніші вибори в історії України, і якщо він поставиться до них як до «камедии» має всі шанси отримати ще 8 років режиму як мінімум.
Сьогодні нашому Івану втирають мазь «пакращення», яке наступило, але чомусь потребує експертної групи яка б його виявила.
Голий популізм підкріплюється «сухпайками» та утопічними гаслами типу «Ми за все добре і проти всього поганого».
Та за всім цим криється проста істина - пережитки совкового режиму та «сурових дев
яностих» немають альтернативи, і мета в них банальна, як найдовше затриматись біля власноруч створеного пилососа, яким вони систематично «пилососять» Україну.

Однак проблема знову ж таки полягає в тому, що на даний момент в нашій державі замало розвинутого політичного середовища, і  якісно-нових політичних сил, в програмі яких була б присутня національна ідея , яка могла б дати привабливу перспективу для всіх громадян країни, як смисложиттєвий модерний проект суспільного розвитку, спрямований на довгострокову стратегію розвитку України. Простими словами – немає партій, які б пропагували моральні цінності на противагу матеріальних, які б пропагували громадянське суспільство на противагу сімейним кланам. Немає політичних сил, які б новими підходами та баченням ситуації не залишили шансів застарілим і неефективним.

Натомість ми поки що спостерігаємо як «менше зло» бореться з «більшим злом».

Проте – від перестановки доданків сума не змінюється...

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.