Будинок культури в Клішківцях загорівся, коли там займалися діти

10 серпня 2012, 11:50
Власник сторінки
Блогер
0
710
Будинок культури в Клішківцях загорівся, коли там займалися діти

У селі Клішківці Хотинського району 8 серпня горів будинок культури. Як повідомляє прес-служба МНС, повідомлення про пожежу надійшло о 14.44. Загорання виникло на сцені глядацького залу, який розрахов

У селі Клішківці Хотинського району 8 серпня горів будинок культури. Як повідомляє прес-служба МНС, повідомлення про пожежу надійшло о 14.44. Загорання виникло на сцені глядацького залу, який розрахований на 550 місць.

Підрозділами МНС пожежу локалізовано о 15:39, ліквідовано – о 17:35.

Вогнем пошкоджено глядацький зал, сцену, 800 м2 покриття та перекриття будівлі. До гасіння пожежі було залучено 30 рятувальників та 9 одиниць техніки.

8 серпня впродовж дня у електромережі постійно стрибала напруга, - розповів Денис працівник Клішковецької сільської ради. - У той момент у залі займалися діти, і пожежа виникла на їхніх очах. На сцені на висоті біля шести метрів від перепадів напруги луснула лампочка і від неї загорілася штора. Будівля БК стара 1972 року, у ній дерев’яне перекриття на крита пластиком стеля. Дошки і пластик зайнялися за лічені хвилини. На щастя, вогонь вчасно помітили та вчителька встигла вивести дітей.

Причина пожежі та збитки встановлюються. Загиблих та травмованих немає.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.